Job type: Fulltime

Loading ...

Job content

Fulltime

Laat jij onze gasten stralen, ben jij altijd in voor een praatje en zorg jij ervoor dat onze gasten niks te kort komen? Dan ben jij misschien wel het nieuwe gezicht van onze front-office! Voor het aankomende schooljaar zijn wij opzoek naar nieuwe stagiair(e)s die ons gedreven Front Office team komen versterken.

YOU NEVER GET A SECOND CHANCE TO MAKE A FIRST IMPRESSION…. SO MAKE IT COUNT


Bij binnenkomst worden de gasten verwelkomt door jouw glimlach. Je laat ze meteen thuis voelen door een gezellig praatje met ze te maken. Met volle trots vertel je de gasten alles wat ze willen en moeten weten over ons prachtige hotel en de stad Arnhem. Onze gasten kunnen met iedere vraag bij jou terecht. Je denkt mee met de gasten door leuke suggesties te doen voor het invullen van hun dag en weet ze te enthousiasmeren over onze fantastisch F&B concepten. Mede door jouw enthousiasme, spontaniteit en gastvrijheid willen de gasten aan het einde van hun verblijf nog lang niet naar huis.

Ons team staat te popelen om jou een kijkje te geven in alle werkzaamheden die bij een medewerker front office komen kijken. Denk hierbij aan: het in- en uitchecken van hotelgasten, het maken van kamerreserveringen, in goede banen leiden van telefoonverkeer, administratieve werkzaamheden en het verwerken en beantwoorden van e-mails. Iedere dag is anders en dat maakt onze front-office zo uitdagend en divers.

Om je een duidelijk beeld te geven van je toekomstige werkplek nemen we je graag mee door ons hotel. LET’S START THE TOUR:

Op de begane grond bevindt zich allereerst restaurant LOCALS Hier wordt dagelijks ook het ontbijt geserveerd voor onze gasten. LOCALS is een groene oase waar gasten kunnen genieten van diverse lokale gerechten met verse en eerlijke producten die op een moderne wijze worden gepresenteerd. Wist je dat wij onze eigen groenten en kruiden verbouwen, die in de avond de show stelen ?

LET’S GO TO THE FIFTH FLOOR! Op de 5e etage van Hotel Haarhuis zit dé hotspot van Arnhem van dit moment; onze prachtige rooftop bar BLOU. BLOU Rooftop Bar staat voor vrolijkheid, gezelligheid en professionaliteit, net zoals de champagnes die er geschonken worden, de cocktails die met liefde geserveerd worden en de verschillende food platters waar onze gasten van genieten. Of wat dacht je van het Upper VIP Deck dat deze winter door ons team gerealiseerd is. Een hele nieuwe beleving van borrelen en dineren op het hoogste punt van ons hotel. En niet te vergeten; het mooiste toilet van Nederland behoort ook tot onze fantastische rooftop bar; The Roofdrop! Een toilet beleving op 18 meter hoogte in een voormalige liftschacht.

SWEETS FOR MY SWEETNaast LOCALS vind je op onze begane grond ook HOEK Koffie & Patisserie. Ons team zorgt ervoor dat onze gasten kunnen genieten van de beste koffies en van de vele zoete lekkernijen, waaronder macarons, nougat, chocoladebars en taartjes! Daarnaast beschikt deze gezellige koffiebar over een gave Instagram hotspot met gigantische macarons. Een selfie staat dan ook op je to do lijstje op je eerste werkdag!

INTO THE BASEMENTOnze tour eindigen we in de kelder van het hotel. Hier vind je onze wijnkelder & whisky bar The Storage. Deze bijzondere ondergrondse locatie is voor onze gasten af te huren voor feesten & partijen. Hier kunnen onze gasten o.a. genieten van diverse soorten whisky of een goed glas wijn uit onze eigen wijnvaten.

Do you have what it takes?

 • Je volgt momenteel een studie in de richting van Hospitality / toerisme
 • Leergierig en in staat zelfstandig te werken
 • Flexibel en enthousiast om te leren en te ontwikkelen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent enthousiast en wilt je verder ontwikkelen.

WE OFFER THE BEST!

Naast een gave werkplek in hét mooiste en hipste hotel in de regio bieden wij je:

 • Veel ruimte voor creativiteit om onze gasten een top-ervaring te bezorgen.
 • Een afwisselende baan met veel uitdaging. Geen dag is hetzelfde!
 • Een gezellig team met veel jonge gedreven medewerkers
 • Jaarlijkse teamuitjes
 • Doorgroeimogelijkheden; Cursussen en trainingen volgen behoort ook tot de mogelijkheden.
 • Personeelsvoordelen bij Haarhuis, maar ook bij de collega hotels van de EHM Group (Koepelgevangenis Arnhem, Thermae 2000 in Valkenburg en Veluwe Hotel De Beyaerd in Hulshorst).
 • Personeelsvoordelen bij de internationale keten WorldHotels en Best Western

Zie jij deze job helemaal zitten? Stuur dan snel je motivatiebrief en cv naar ons toe!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...