Job type: Voltijds, Vaste baan

Salary: €2.900 - €3.800 per maand

Loading ...

Job content

Ben je op zoek naar een startersfunctie als Productie Planner? Heb jij (bijna) een HBO/WO diploma in de richting van Bedrijfskunde, Logistiek of een vergelijkbare opleiding? Krijg jij energie van het zo efficiënt mogelijk inplannen van het werkproces? Dan is dit snelgroeiende bedrijf in de foodsector op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
Deze organisatie is actief op het gebied van het produceren van verse vruchten- en groentesappen en smoothies. Daarbij richten zij zich op de (inter-)nationale markt. Zo leveren zij producten in Nederland en Europa. Met inmiddels c.a. 200 medewerkers is deze organisatie een dynamisch en snelgroeiende speler binnen de foodsector. Bij deze organisatie houden zij zich bezig met het gehele proces van ontwikkeling tot de levering. Waarbij zij producten leveren aan retailers, foodservice en contract manufacturing partners. Je kan hierbij denken aan een samenwerking met de supermarktketen Albert Heijn. Betreffende de sfeer is het een informele, gezellige werksfeer. Verder bestaat het team uit een jong, energiek en gedreven team. Als laatste, je krijgt de mogelijkheid om zelf innovatieve ideeën aan te leveren. Persoonlijke ambitie en groei zijn net zo belangrijk. Er zijn dan ook genoeg doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je doen?
Als Productie Planner krijg je bij dit dynamisch snelgroeiende bedrijf een interessant en gevarieerd takenpakket. Zo zal jij verantwoordelijk zijn voor het efficiënt inplannen van het werkproces. Je zal werkzaam zijn binnen het team Planning & Demand. Daarbij is het belangrijk dat jij de planning maakt voor zowel kort als lang houdbare sappen. Jij zorgt er voor dat de producten perfect de deur uit gaan. Daarnaast houdt jij je ook bezig met het verder ontwikkelen van bestaande en nieuwe planningssystemen. Verder bepaal jij hoe je de voorraadniveaus zo optimaal mogelijk kan benutten. Ook zal je nauw gaan samenwerken met de teams van Productie, Technische Dienst, Kwaliteit, Inkoop, Sales en Productontwikkeling. Verder is het belangrijk dat je naar klanten altijd een betrouwbare levertijd terugkoppelt. De klant staat namelijk centraal bij deze organisatie. Ten slotte, je zult te maken hebben met wisselende werktijden. De werktijden lopen van 4 uur ‘s nachts tot 7 uur ‘s avonds. Ook zal je af en toe op zaterdag en zondag een dienst moeten werken. Deze organisatie komt daarbij de medewerkers tegemoet door een onregelmatigheidstoeslag bovenop je basissalaris. Op basis van jouw ervaring/opleidingsniveau is de salarisindicatie voor deze functie tussen de €2900,- en €3800,- bruto per maand.

Functiecriteria

 • Je bent analytisch;
 • Je bent klantgericht;
 • Je bent stressbestendig;
 • Ervaring met ERP systemen en scheduling tools is een pré (bijv. vanuit een stage);
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt (bijna) een HBO/WO diploma in de richting van Bedrijfskunde, Logistiek of een vergelijkbare opleiding.

Solliciteren
Klik hieronder op de sollicitatiebutton om direct te solliciteren!

Soort dienstverband: Voltijds, Vaste baan

Aanvullende betalingen:

 • Overuren uitbetaald

Werkschema:

 • Flexibel werkrooster
 • Weekendbeschikbaarheid

Opleiding:

 • HBO (Gewenst)

Thuiswerken:

 • Tijdelijk vanwege COVID-19
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...