Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Ben je op zoek naar een startersfunctie als Productie Planner? Heb jij (bijna) een HBO/WO diploma in de richting van Bedrijfskunde, Logistiek of een vergelijkbare opleiding (of je hebt 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol)? Krijg jij energie van het zo efficiënt mogelijk inplannen van het werkproces? Heb je affiniteit met duurzaamheid? Dan is deze innovatieve Solar groothandel uit Weesp misschien wel op zoek naar jou!

Waar ga je werken?

De organisatie is een van de vroege spelers op de Nederlandse zonne-energiemarkt. Zij zijn een E-commerce platform en distributeur op het gebied van innovatieve solar producten. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, batterijen en laadpalen. Daarbij werken zij hard aan hun missie om de transitie naar een duurzame wereld met zonne-energie te realiseren. Op het kantoor in regio Amsterdam zijn er c.a. 75 medewerkers in dienst. De sfeer binnen het bedrijf is erg gemoedelijk en informeel waardoor er voldoende ruimte is voor gezelligheid.

Wat ga je doen?

Als Productie Planner krijg je een interessant en gevarieerd takenpakket. Jij zal verantwoordelijk zijn voor de planning van de inkoop-en verkooporders. Verder zal je nauw samen gaan werken met de teams van Inkoop, Sales, Logistiek en Finance en heb je contact met leveranciers, transporteurs en met de klant. Dankzij jouw rapportages krijgen deze afdelingen inzicht in de (voorraad)planning. Jouw uiteindelijke doel is om alles zo efficiënt mogelijk in te plannen. Op basis van jouw ervaring/opleidingsniveau is de salarisindicatie voor deze functie tussen de €2500,- en €3200,- bruto per maand. Daarnaast zal je ook jaarlijks een winstdelingsbonus krijgen. Mocht je het prettig vinden dan is er ook de mogelijkheid om hybride (c.a. 50/50) te werken. Tot slot krijg je elke werkdag op kantoor een compleet verzorgde lunch.

Vereisten
  • Je bent analytisch;
  • Je bent klantgericht;
  • Je bent stressbestendig;
  • Ervaring met ERP systemen en scheduling tools is een pré (bijv. vanuit een stage);
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal;
  • Je hebt (bijna) een HBO/WO diploma in de richting van Bedrijfskunde, Logistiek of een vergelijkbare opleiding (of je hebt 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol).
Je kan per direct beginnen aan deze functie.

Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een startersfunctie? Schrijf je in bij StartersMatch via .

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...