Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Werk je graag aan eenvoudige en complexe technische projecten, waarin je je passie voor sleutelen en creativiteit kwijt kunt? Lees dan snel verder! Jouw baan als Storingsmonteur (m/v) in Dronten Voor onze gewaardeerde relatie uit Dronten zijn wij per direct op zoek naar een (storings)monteur. Ben jij enthousiast, energiek en positief ingesteld, vakvolwassen, proactief en graag onderdeel van een team? Dan zoeken wij jou! Als monteur ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en verbeteren van systemen op het gebied van hydrauliek en pneumatiek. Je bent leergierig, een doorzetter en gaat geen uitdaging uit de weg. Je wilt graag weten hoe systemen in elkaar zitten en hoe je – bij storingen – tot een efficiënte analyse van het probleem komt. Geen dag en geen klus is hetzelfde dus flexibiliteit is jouw tweede natuur. Zo kan het zijn dat je tijdens de stand-up een korte en eenvoudige klus toebedeeld krijgt, die bij nader inzien toch complexer blijkt te zijn. Aan jou de uitdaging om met geduld en aandacht de klus te analyseren en met een passende oplossing te komen. Dit kan een project ‘in huis’ zijn maar ook bij de klant. Tijdens het werk kun je ten alle tijden terugvallen op je collega’s en met hen overleggen wat de beste oplossing is voor de problemen die je hebt vastgesteld. En terwijl jij stoeit met de klus, regelen jouw collega’s dat de benodigde onderdelen alvast besteld worden zodat je morgen met de juiste materialen verder kunt. Ben je een (beginnende) monteur die graag wilt doorgroeien naar storingsmonteur? Dan nodigen we je ook van harte uit te reageren.

Voor wat, hoort wat Een goede werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk als het gaat om jouw nieuwe baan. Dat snapt Get Work! Daarom kan jij bij deze vacature (storings)monteur in Dronten rekenen op:
 • Een salaris tussen de € 2300 - € 2800,- per maand (o.b.v. kennis en ervaring);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Een ouderwets goede werksfeer met een nuchtere mentaliteit. De vrij-mi-bo is een traditie waar niemand onderuit komt. Samen de week beginnen is ook samen de week afsluiten;
 • Ruimte voor nieuwe ideeën. Daar staan we zeker voor open. Of je nu net bij ons werkt of al jaren. We waarderen je betrokkenheid;
 • Jaarlijks een teamuitje waar je partner ook bij is uitgenodigd;
 • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Je kunt gewoon een biertje drinken met de baas. Al heeft hij zelf een hekel aan dat woord. Jouw werkplek als Storingsmonteur (m/v) in Dronten Dit mooie familiebedrijf vaart al ruim 35 jaar een solide koers. Het gaat hier echt om de techniek. In veel gevallen weet de monteur halverwege uw verhaal al een oplossing voor uw probleem. Bij dit bedrijf weten we waar we het over hebben als het gaat om hydrauliek, en als we zo 1,2,3 niet een passende oplossing hebben, dan zoeken we het voor u uit. Kunnen we u aan de balie niet helpen? Dan stappen onze monteurs in een uitstekend uitgeruste onderhoudswagen en helpen ze u ter plekke. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de (storings)monteur bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Dan nog even over de rol van Get Work hierin: waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures. Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.
Dit breng je mee Ben jij die (storings)monteur in Dronten die wij zoeken? Dit vind je leuk om te doen:
 • Sleutelen;
 • Dingen maken/opknappen;
 • Van iets bestaands iets beters maken;
 • Problemen bestaan voor jou niet, je denkt vooral in mogelijkheden;
 • Je bent leergierig (je hoeft niet alles te weten maar houdt ervan om nieuwe dingen te leren);
 • Je deelt je kennis en kunde graag met je collega’s;
 • Je bent analytisch sterk en komt op een efficiënte manier tot een probleemanalyse en bedenkt scenario’s hoe dit uitgevoerd kan worden. Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren naar deze vacature als (storings)monteur in Dronten is zo gedaan: je hebt geen cv nodig, alleen de juiste mindset. Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work. Je kan ons ook bellen op 088-4389630, een appje sturen naar 06-13397148 of stuur even een mail naar Dronten@getwork.nl Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...