Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Vacature van Board Engineering, locatie Assen.

Functie omschrijving

Als service-/storingsmonteur ga je dagelijks op pad voor onderhoud en reparatie van koelsystemen en koelcellen. Je bezoekt hiervoor verschillende bedrijven. In het geval van een storing ben je verantwoordelijk voor het verhelpen ervan. Je hebt contact met zowel klanten als eigen collega’s en bent een belangrijk visitekaartje voor het bedrijf. Onregelmatige diensten komen ook voor, omdat we 24 uur per dag service verlenen. De snel moderniserende agrarische sector waarin je voornamelijk werkzaam bent, biedt op het gebied van techniek veel uitdaging.

Functie eisen

Een zelfstandige collega, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, of een leerling, die het vak graag wil leren. Iemand die de klanten tevreden stelt, met ze meedenkt en ervoor zorgt dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over hun (koel)systeem. Iemand met verstand van – technische – zaken én goede communicatieve vaardigheden.

Verder Vragen We Van Je Dat Je Beschikt Over
  • Mbo-opleiding elektrotechniek
  • Koeltechnische opleiding en F-gassen diploma (of bereidheid deze opleiding te volgen)
  • Een klantgerichte en flexibele instelling
  • Affiniteit met de agrarische sector (is een pre)
  • Bereidheid om onregelmatige diensten te draaien

Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf is een grote speler in de koeltechniek, de akkerbouw en de melkveehouderij.
Zij werken landelijk en hebben daar 40 buitendienst servicemonteurs voor nodig.
Dit bedrijf staat bekend als een club waar iedereen lang werkt omdat het een gemoedelijke werkgever is. De installaties die zij leveren bij klanten zijn uitgebreid en geavanceerd. Je heb veelal te maken met producten die gekoeld of ingevroren moeten worden en daar zijn strengen regels voor.
De ontwikkeling van deze installaties gaat snel en er wordt zelf geproduceerd in eigen fabriek. De indruk van Board Engineering is dan ook dat het een leuk en gemoedelijk bedrijf is met een zeer platte structuur.

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende en uitdagende baan, met de beschikking over een eigen serviceauto. Ondanks het feit dat je veel alleen op pad bent, staat er een grote, professionele organisatie achter je. Zo word je bijvoorbeeld ondersteund door collega’s van de afdeling Technical Support. Binnen ons bedrijf is de werksfeer en communicatie open en informeel. De arbeidsvoorwaarden zijn modern en marktconform. Bovendien bieden we opleidingen aan omdat we geloven in ontwikkeling en persoonlijke groei.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...