Stratenmaker

NXPD

View: 152

Update day: 15-02-2024

Location: Heerde Gelderland

Category: Executive management Production / Operation

Industry: Human Resources

Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

NXPD biedt naast deze vacature meerdere mogelijkheden voor werk. Wij helpen jou bij het vinden van een passende baan en zorgen er samen voor dat je voor langere tijd aan het werk bent en blijft. Naast jouw werkzaamheden is er de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen en je zo te blijven ontwikkelen.

NXPD richt zich op arbeidsbemiddeling in de sectoren Bouw & Infra en Techniek & Industrie. Wij dragen actief bij aan de ontwikkeling van medewerker en opdrachtgever door middel van persoonlijke benadering en door ons op te stellen als betrouwbare partner. NXPD wil in 2025 de specialist zijn in Oost Nederland op het gebied van personeelsdiensten in de sectoren Bouw & Infra en Techniek & Industrie.

‘’NXPD, daar maken wij samen werk van’’

Functiebeschrijving

Je gaat aan het werk als Stratenmaker bij een middelgroot bestratingsbedrijf welke gespecialiseerd is in straatwerk. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren en uitzetten van diverse straatklussen. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit vleien, baan maken, banden zetten en afreien. Daarnaast begeleid jij een of meerdere oppermannen of leerling stratenmakers. Als zelfstandig Stratenmaker bestaat er binnen NXPD de mogelijkheid om een compleet verzorgde werkbus mee te krijgen. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Midden-Nederland.

Ben jij een ervaren Stratenmaker met een zelfstandige werkhouding? Neem dan contact met ons op!

Functie-eisen

Je beschikt over VMBO werk- en denkniveau; Je beschikt over minimaal drie jaar ervaring in het straatwerk; Je beschikt over een aanpakkersmentaliteit; Je bent in het bezit van VCA of bereid deze te halen; Je bent woonachtig in de omgeving Heerde.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 31-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...