Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Wij zijn op zoek naar eenleerling stratenmaker voor deze fulltime vacature in Capelle aan den IJssel! Je gaat aan de slag voor een groot stratenmakersbedrijf dat al 30 jaar bestaat. Je gaat als leerling stratenmaker werken in een duo. Jij als leerling vormt dus een koppel met een ervaren stratenmaker die jou het vak gaat leren. Van schoolpleinen tot bedrijfsterreinen of zelfs terminals op de Maasvlakte! Jij komt op de meest toffe locaties!

Jij leert tijdens het werken hoe je moet opmeten en uitzetten, gaat aan de slag met grondwerk en egaliseren en het openbreken en leggen van bestrating. Verder leer je stenen en tegels op maat zagen zodat het allemaal goed past. Jouw werkdag begint om 07:00 uur en om 16:00 uur ben jij klaar met werken. Dus! Heb jij ervaring in de bouw en ben jij technisch aangelegd? Solliciteer dan op deze vacature! Ook wanneer jij geen ervaring hebt op de bouw, ben jij welkom om te solliciteren! Wij zijn erg benieuwd naar jouw motivatie om het vak van stratenmaker te leren!

Functie-eisen

Voor deze vacature van leerling stratenmaker in Capelle aan den IJssel vragen wij het volgende:
  • Jij hebt ervaring in de bouw en bent technisch aangelegd, heb jij geen ervaring, dan ben jij ontzettend gemotiveerd om het vak te leren!;
  • Je kunt zelfstandig in Capelle aan den IJssel komen, een rijbewijs B is een grote pre;
  • Je schrikt niet van fysiek werk omdat je soms tegels en stenen moet tillen;
  • Je bent fulltime beschikbaar om te werken en leren.
Functie-voorstel
  • Een goed salaris tussen de €1.900 en €2.100 bruto per maand, op basis van fulltime in de dagdienst;
  • Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast contract;
  • Een reiskostenvergoeding;
  • Teamuitjes! Wokken met kerst en een winterbarbecue;
  • Elke vrijdag een borrel!
Kom jij werken als leerling stratenmaker in Capelle aan den IJssel? Reageer dan snel op deze vacature! Stuur dan nu je cv naar s.vanwijk@artiflex.com. Wij nemen dan gegarandeerd contact met je op. Met vragen over de fulltime vacature in de sector bouw kun je ons ook bereiken op 010 - 202 01 35, of via WhatsApp op 06 15670225.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55tec
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...