Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Ben jij een ervaren systeembeheerder, heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen en met mooie klanten in contact te komen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw rol

We durven bij 4Minds wel hardop te zeggen dat we trots zijn op alle van onze toonaangevende opdrachtgevers. Ze staan altijd vooraan met de nieuwste ideeën, innovaties en technologieën. En we kunnen ons stiekem wel voorstellen dat jij daar deel van uit wil maken.

Het mooie van gedetacheerd worden is ook dat je bij verschillende bedrijven ervaring opdoet: je vertrouwde 4Minds thuisbasis is hetzelfde, maar de technische omgevingen, bedrijfsculturen en verschillende collega’s die je gaat ontmoeten, zijn dat zeker niet!

We noemen onszelf niet voor niets dé mensgerichte detacheerder. We hechten veel waarde aan jou en wie je bent. Het contact met elkaar, het teamgevoel (ondanks dat je elkaar niet elke dag ziet) en met name het vertrouwen in en het luisteren naar elkaar, zien wij als zeer belangrijke waarden. Binnen een mum van tijd ben je onderdeel van de bedrijfscultuur, met het DNA van een échte 4Minds-collega.

Wie we zoeken

Wat verwachten we van je als Systeembeheerder?

Naast dat jij één of meerdere Microsoft (MCAAA, MCSA of MCSE2012/2016) certificaten hebt, vinden we het fijn als je al een jaar of 5 meedraait in de wereld van Systeembeheer, Microsoft, Azure en Virtualisatie (Hyper V en/of VMware). Heb je je ITIL Foundation en heb je ervaring met projectmethodieken als Prince2, dan worden we daar helemáál blij van.

Met deze mooie basis kunnen we er dan samen voor zorgen dat je echt het verschil kan gaan maken bij en voor onze opdrachtgevers in toonaangevende infrastructurele beheer projecten. Je mag het werken bij 4Minds dan ook zien als een flinke stap voorwaarts. De plek waar je je ambitie kan waarmaken door het opdoen van een hoop ervaring bij verschillende bedrijven.

Wat we bieden

Ambitie en beloning

Over je arbeidsvoorwaarden kunnen we transparant zijn: bij 4Minds geloven wij in een gezonde arbeidsmarkt waar uitstekende prestaties uitstekend beloond moeten worden. Onze voorwaarden zijn dan ook gewoon bovengemiddeld goed te noemen. Natuurlijk hangt de maandelijkse storting op je bankrekening af van je certificering en werkervaring, maar daar hoef je je écht geen zorgen over te maken.

Wel vinden we het zeer belangrijk dat je ambities hebt! Samen met jou gaan we toekomstgericht onderzoeken welke certificaten, opleidingen en opdrachten! goed zijn voor je ambities en ontwikkeling als Systeembeheerder. Daarbij beloven we dat we samen een traject uitstippelen die bij je past én die je laat groeien naar waar jij wilt zijn.

Wat bieden wij?
  • Een salaris passend bij jouw kennis en ervaring.
  • Werken bij een informele organisatie gericht op ontwikkeling en innovatie;
  • Diverse uitdagende projecten (voor langere periode) bij verschillende relaties;
  • Bij aanname direct een contract voor onbepaalde tijd
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...