Job type: Voltijds

Loading ...

Job content

Ben jij een ervaren Teamcoach die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en dagelijks het verschil maakt voor onze klanten? Zorg jij met jouw coachende en motiverende stijl van leidinggeven dat elke medewerker het beste resultaat haalt uit ieder klantencontact en tegelijkertijd zo efficiënt mogelijk werkt? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.


Als Teamcoach stuur je een team aan van enthousiaste medewerkers die de klanten te woord staan van onze opdrachtgever zijnde een telecom-operator. Door een juiste en snelle reactie of oplossing zorgen we ervoor dat de klant tevreden is en een goed gevoel bij ons merk heeft.

Ons team in Amsterdam kent 3 teams die verantwoordelijk zijn voor de contacten tussen de klanten van de telecomoperator en de producten zoals Internet, televisie en (mobiele) telefonie. Onderling hebben jullie regelmatig overleg en werk je nauw samen met je collega teamcoaches.

Waar houd jij je in de dagelijkse praktijk onder meer mee bezig?

 • Coachen en leidinggeven! Je houd je bezig met het motiveren en coachen van jou medewerkers en het voeren van en het voeren van sollicitatie-, beoordelings- en functioneringsgesprekken. Met jouw stijl van leidinggeven haal jij het beste uit jouw medewerkers. Hierbij houd je rekening met de individuele medewerker en situatie. Tevens ben je de vraagbaak voor jouw medewerkers.
 • Bewaken van de kwaliteit van de dienstverlening en voor het behalen van de KPI’s (zoals SPH, Conversie, calltijden, kwaliteit gesprekken) en monitoren en bijsturen van de prestaties van de medewerkers. Jij weet de kennis en vaardigheden van jouw medewerkers optimaal te benutten en in te zetten.
 • Bewaken en optimaliseren van de huidige werkwijzen en processen. Jij weet als geen ander wat er speelt bij onze klanten en hebt dan ook een belangrijke signaalfunctie richting de business.
 • Het geven van instructies en trainingen kan ook tot het takenpakket behoren.


What is in for you ?

Als Teamcoach sta je in het hart van onze organisatie. In een leuk team bouw je samen met collega’s aan het imago van onze opdrachtgever en sta je in direct contact met onze klanten. Onze klant staat op nummer 1 en daar doen wij alles voor. Dit geeft jou een grote verantwoordelijkheid. Op de automatische piloot werken is er niet bij, wat jij doet is immers direct van invloed op de klantentevredenheid.


Wat bieden we hierbij nog meer:

 • Leuke ambiance en werken op een hele mooie plek aan de Johan Cruijff Boulevard, onder de rook van de Johan Cruijff Arena.
 • Een fulltime baan bij een succesvolle internationale organisatie die continu in beweging is en waar met mooie merken gewerkt wordt. Je zult je bij ons niet gaan vervelen.
 • Een goed salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en ervaring.
 • Een enthousiast team dat staat te popelen om kennis met jou te maken.
 • Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden: door de groei en het succes van onze organisatie bieden we talent altijd een mogelijkheid voor verdere ontwikkeling of om door te groeien in de toekomst.
 • Een e-learning portal met een breed aanbod aan trainingen en cursussen.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
 • Een informele, no-nonsense manier van werken: resultaat telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer.


Je werkt niet alleen bij ons, maar we bieden je ook de mogelijkheid te groeien naar het niveau waar jij het beste tot je recht komt.


Ben jij die persoon met relevante ervaring in het leidinggeven en coachen van groepen medewerkers ? Ben je een teamspeler welke duidelijk aantoonbare ervaring en kwaliteiten op het gebied van Klant- en mensgerichtheid ? Dan pas je wellicht heel erg goed binnen ons bedrijf.

Ben je daarnaast ook nog gedreven en heb je ondernemingszin, je bent flexibel in werktijden maar ook in werkzaamheden en correct in mondelinge-, schriftelijke- en sociale vaardigheden ? dan bij jij het helemaal en zijn we erg in jou persoon geïnteresseerd.


Laat ons snel je CV en motivatiebrief toekomen dan maken we gelijk een afspraak om bij ons op gesprek te komen.

Insourcing.nl@ipggroup.eu

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...