Loading ...

Job content

De teamlead heeft een sterke verbindende rol tussen engineering, bouw, diverse partners en stakeholder en weet als geen ander prioriteiten te stellen die gezamenlijk gedragen worden. Als teamlead kun je de verbinding leggen tussen mensen en afdelingen. Je bent in staat om adhoc te reageren in een hectische omgeving en processen uiteindelijk geolied te laten verlopen.
De afdeling FTTH NL is verantwoordelijk voor design en construct van FTTH glasvezel projecten in Nederland. Wij maken High Level Designs, offertes, detail designs, ondersteunen de uitvoering en leveren uiteindelijk de projecten op en dragen ze over aan de klant. De teamlead opleveringen heeft de focus op het eind van deze keten.

De teamlead is verantwoordelijk voor de operationele aansturing van het opleverteam. De teamlead heeft geen directe HR verantwoordelijkheid maar laat wel de collega’s in het team mee groeien in de rollen die ze vervullen.
Als teamlead ben je de spil in het web van het opleverteam welke bestaat uit: Oplever engineers (zowel in Nederland als in Praag), cocon verwerkers, landmeters en een data analist. Daarnaast heb je een sterke betrokkenheid met de verschillende projectteams (ook wel bouwstromen genoemd), de engineers in deze bouwstromen en de regiekamer. Samen met je team bedenk je stappen voor proces- en kwaliteitsborging zodat het opleveren een geolied proces wordt. Waaronder valt dat je met de Data Analist opzoek gaat naar slimme automatiseringen en samen bedenk je ‘Sanity Checks’ in de keten.

De teamlead rapporteert Projectmanager bouwstroom en aan de Manager uitvoering.
Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een markconform salaris volgens de CAO Kleinmetaal en Techniek.

Het team van FTTH NL is een middelgroot team binnen één van de grootste civiele aannemer is Nederland. FTTH NL heeft een sterke drive en verantwoordelijkheidsgevoel, het is een team dat wil bouwen en elkaar graag helpt. Het FTTH NL is volop in ontwikkeling en er is nog veel ruimt voor je ideeën en verbeteringen. Staan sfeer, persoonlijke benadering en teambuilding bij jou hoog in het vaandel? Dan zit je bij Allinq op een fijne plek.
Allinq is onderdeel van de Allinq Group en heeft haar hoofdkantoor in Nederland (Harderwijk). Er werken circa 2.000 medewerkers voor de Allinq Group. Allinq is internationaal actief en heeft ook vestigingen in Duitsland, Denemarken en Tsjechië.
Als specialist in telecominfrastructuur leveren wij meerwaarde door een betrouwbare en innovatieve businesspartner te zijn voor netwerkeigenaren binnen en buiten de telecomwereld. Met vele decennia ervaring in verbindingstechnologie helpen we hen om het maximale resultaat uit hun infrastructuur te halen. De teamlead heeft een sterke verbindende rol tussen engineering, bouw, diverse partners en stakeholder en weet als geen ander prioriteiten te stellen die gezamenlijk gedragen worden. Als teamlead kun je de verbinding leggen tussen mensen en afdelingen. Je bent in staat om adhoc te reageren in een hectische omgeving en processen uiteindelijk geolied te laten verlopen.

Je bent in het bezit van:

- MBO+ of HBO werk- en denkniveau.
  • Relevante werkervaring zoals veranderprojecten, implementatieprojecten.
  • Kennis van glasvezelprocessen.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...