Salary: €2.550 per maand

Loading ...

Job content

Ben jij de nieuwe teamleider productie van Motip Dupli die met een open houding een team weet te coachen, ontwikkelen en te motiveren? Bespreek jij fouten met het team om deze actief te verbeteren in het proces? Pas jij binnen een dynamische, resultaatgerichte en informele organisatie met korte lijnen? Dan maken wij graag kennis met jou.

Dit ga je bij ons doen

Als teamleider productie ben je verantwoordelijk voor het taakgericht en coachend leidinggeven aan je eigen team binnen de afdeling productie. Je draagt zorg voor het beheren en indien nodig bijsturen van de werkzaamheden. Je bent proactief bezig om verbeteringen aan te brengen in de bestaande processen. Je hebt korte communicatielijnen met het afdelingshoofd en met je collega teamleiders. Daarnaast vind je het geen probleem om zowel dag- als nachtdiensten te werken.

Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en je kunt hierin gemakkelijk schakelen tussen verschillende niveaus. Je houdt overzicht, signaleert kansen en problemen en kan hier direct op anticiperen. Je handelt in lijn van de organisatiedoelstellingen en kan de vertaalslag maken naar je team.

Jouw nieuwe werkomgeving

Motip Dupli is een internationale productieorganisatie met zo’n 300 medewerkers in Wolvega. We zijn gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige (auto)lakken en technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays. En met ons grote assortiment aan spuitbussen zijn we voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industrie. Met een jaarlijkse productie van meer dan 150 miljoen spuitbussen, zijn we Europees marktleider in ons segment. En we blijven ambitieus. Samen met onze medewerkers willen wij verder komen. In alle lagen, in alle facetten en met het gezamenlijke doel: spuitbussen produceren en daarmee niets dan tevreden klanten creëren.

Wat je krijgt

Bij Motip Dupli willen we groeien en dat kan alleen als jij met ons meegroeit. Daarom kan je bij ons alle kanten op met je carrière en je persoonlijke ontwikkeling. Terwijl we met elkaar bouwen aan een succesvolle productieomgeving én aan jouw loopbaan, kan je (op basis van 40 uur per week) rekenen op het volgende

· Een maandsalaris tussen 2550 en 3000 bruto per maand (afhankelijk van ervaring). Dit is exclusief ploegentoeslag.

· Een goede pensioenregeling

· Een reiskostenvergoeding van 19 cent per km met een max van 100 km per dag

· 29 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband)

· 8% vakantiegeld, om een welverdiende vakantie te kunnen nemen

· De mogelijkheid om op onze kosten opleidingen te volgen

Dit neem je mee

Als teamleider productie werk je mee aan het succes van Motip Dupli. Om succesvol te zijn in deze rol neem je mee:

· MBO/MBO+ werk- en denkniveau

· Relevante werkervaring is een pre

· Je beschikt over de volgende competenties en eigenschappen: doelgericht, daadkrachtig, overtuigend, belangstellend en zelfverzekerd.

En, minstens zo belangrijk, je bent/kunt:

· Een team begeleiden en coachen, dit doe je met gemak én geeft je energie

· Oplossingsgericht, je herkent problemen tijdig, schakelt en kan hier gepast naar handelen

· Situaties benaderen vanuit verschillende perspectieven

· Communicatief sterk

· Zeer nauwkeurig en gestructureerd

· Bijdragen aan taak- en doelstellingen van het team

· Stressbestendig en flexibel

· Een gezonde balans vinden tussen taak- en mensgerichtheid

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Naast de primaire arbeidsvoorwaarden vinden wij de secundaire arbeidsvoorwaarden minstens zo belangrijk. Zo is het mogelijk om deel te nemen aan het fietsplan of met korting een sport abonnement af te sluiten. Daarnaast hebben wij een goede pensioensregeling, een actieve personeelsvereniging en wordt er twee keer per jaar een activiteit georganiseerd voor het hele bedrijf.

Solliciteer direct en kom verder.

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Salaris: Vanaf €2.550,00 per maand

Aanvullende betalingen:

  • Overuren uitbetaald
  • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

  • Kerstpakket
  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding
  • Winstdeling

Werkschema:

  • Ploegendienst

Thuiswerken:

  • Nee
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...