Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Hier begint jouw toekomst als Teamleider maintenance engineer

Hier begint jouw toekomst als teamleider maintenance engineer in Oss. Zoek jij een functie als teamleider maintenance engineer of ben jij toe aan een vervolgstap? Zoek jij een bedrijf die voornamelijk op de service en onderhoud van gebouwen is gericht en je de kans geeft om door te groeien? Dan zoeken wij jou!

Waar werk je aan

Als teamleider maintenance engineer ben je verantwoordelijk voor een team van maintenance engineers en zorg je voor het budget, planning en de kwaliteit hiervan. Met als doel het verhogen van de betrouwbaarheid en levensduur van de gebouwgebondeninstallatie. Je levert aan de Customer Business Manager de maandrapportages aan. Je organiseert werkoverleggen met de medewerkers en de onderaannemers. Je doet functionering- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers en zorgt hierbij voor SMART individuele doelstellingen. Je bent daarnaast het eerste aanspreekpunt van de klant en jouw medewerker.

Waarop kun je rekenen

Voor deze functie als teamleider maintenance engineer in Oss kun je rekenen op:
  • Een salaris tussen de € 4.400, en € 5.400,- bruto per maand;
  • 25 vakantiedagen;
  • Opleidingsmogelijkheden behoren erbij;
  • Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een uitdagend vakgebied.
Hier worden wij enthousiast van

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en beschik jij over het volgende, dan kom ik graag met jou in contact!
  • Afgeronde technische hbo opleiding;
  • 5 jaar ervaring op het gebied van onderhoud;
  • Ervaring met het werken met een CMMS;
  • Ervaring met risico gebaseerd onderhoud, opleiding RCM2;
  • Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
Hier ben je op je best als Teamleider maintenance engineer

Wil je voor een internationale organisatie werken, die veel op het gebied van technisch, facilitair, vastgoed- en projectmanagement doen. Ze bestaan inmiddels al ruim 40 jaar. En ze hebben ongeveer 10 kantoren over Nederland. Het is een bedrijf dat voornamelijk op service is gericht.

Hier kun je solliciteren

Ben jij de teamleider maintenance engineer die onze opdrachtgever zoekt? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden naar suzan@pdpersoneel.nl. Je kunt ook via de website reageren of een Whatsapp sturen naar 06 835 799 57. Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan binnen enkele werkdagen contact met je op.

Waar kom je te werken

Als je interesse hebt in deze functie, kom je in dienst bij PD personeel. Wij detacheren je dan bij de opdrachtgever en zorgen dat je daar dezelfde rechten krijgt als je toekomstige collega’s. PD personeel is hét technisch detacheringsbureau waar je interessante opdrachten, projecten en opdrachtgevers vindt. Wat je over ons moet weten? We zijn een nuchter, praktisch bedrijf. Onze hechte teams werken op de locaties Alkmaar, Amersfoort en Breda.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...