Job type: Full-time

Loading ...

Job content

“Amsterdam staat voor een grote opgave, 650KM aan kademuren vragen daar om onderhoud en renovatie. Sweco is een van de partners die samen met de gemeente en aannemers werkt aan oplossingen. Door onze inbreng worden, veelal op een innovatieve manier, de kademuren aangepakt en Amsterdam weer leefbaar en veilig gemaakt. Wil jij leiding geven aan het team dat hiervoor staat, dan maak ik graag kennis met je!”

Arjan Verweij – Business Unit Manager Waterbouw

De afdeling Waterbouw werkt met zo’n 80 enthousiaste professionals voor onze klanten aan voornamelijk waterveiligheid en infrastructuur. Onze klanten zijn aannemers en de overheden variërend van de waterschappen, rijksoverheden zoals Rijkswaterstaat en ProRail, provincies en gemeenten. Wij leveren onze expertise in alle fasen van projecten en uiteraard als consultants op strategische vraagstukken.

In de afdeling komen vele disciplines samen omdat wij Waterbouw benaderen vanuit een breed perspectief. Alleen dan kunnen we onze klanten maximaal ondersteunen in de vraagstukken die zij hebben. Dus zo vind je in onze afdeling geotechnisch adviseurs, constructeurs, modelleurs, ontwerpmanagers en projectmanagers naast de consultants die onze klanten in alle vraagstukken adviseren. Maar ook projectbeheersing en inkoopmanagement vind je bij ons terug.

Het team Kademuren bestaat uit circa 10 collega’s. Zij werken nu voornamelijk aan de projecten die onze steden veilig en leefbaar maken. Voorbereiding en ontwerp van renovaties van oude kademuren in onze binnensteden en van nieuwe kademuren om nieuwbouw van woningen te kunnen realiseren, is wat zij doen. Zij weten de technische expertise te combineren met de kennis en kunde van collega’s en klanten om duurzame kademuren te maken waarbij overlast voor de omgeving tot een minimum wordt beperkt. En dat is geen geringe opgave.

Meer informatie: https://www.sweco.nl/portfolio/kademuren-amsterdam/

Als Teammanager draag je zorg voor de organisatorische en inhoudelijke gang van zaken. We hebben de ambitie om te groeien en innoveren, dus aan jou de uitdagende taak om dit team verder op te bouwen en commerciële kansen te zien en te benutten. Je ontwikkelt en onderhoudt je klantrelaties op tactisch en strategisch niveau. Naast je werk als Teammanager werk je ook als projectmanager of consultant mee aan onze mooie projecten. Kortom: jouw rol vraagt niet alleen leiderschap en een hoge mate van ondernemerschap, maar biedt ook uitdaging op inhoudelijk vlak.

Dit is wat jij meebrengt
  • Een academisch werk- en denkniveau op het gebied van civiele techniek of gelijkwaardig en aantoonbare leidinggevende capaciteiten
  • Ervaring als multidisciplinair projectmanager en bent in staat om projecten conform afspraken binnen financiële kaders te realiseren
  • Je denkt en handelt als een ondernemer en beschikt over een relevant netwerk
  • Je werkt planmatig, doelmatig en resultaatgericht en bent flexibel en stressbestendig
  • Je hebt een zakelijke grondhouding en je bent in staat financiële doelen te halen
Dit is wat je van ons kunt verwachten
  • Je werkt aan uitdagende projecten die er echt toe doen
  • Een moderne werkomgeving die bruist en verschillen omarmt
  • Ruime ontwikkelmogelijkheden om te blijven groeien
  • Een hecht team met de beste mensen
  • Veel vertrouwen, steun en een helpende hand
Dit is wat we jou bieden

Bij Sweco zit je goed. En dit mag je van een koploper verwachten. Je verdient een marktconform salaris, 32 vakantiedagen, vakantietoeslag en een uitstekende pensioensregeling. Daarnaast krijg je bij ons veel regie. Bijvoorbeeld over waar je werkt en wanneer. En hoe je je tijd indeelt. Verder heb je binnen ons moderne arbeidsvoorwaardenpakket zelf de keuze om duurzaam je reisbewegingen in te richten, een persoonlijk keuze budget en zeer ruime ontwikkelmogelijkheden binnen onze Sweco Academy.

Naast uitdagend werk, support en middelen pakken we bij Sweco ook graag uit als het gaat om ontspanning en lol. We willen graag dat je gezond blijft en met veel plezier naar je werk gaat. Denk aan de dagelijkse Fika’s, een jaarlijks terugkerend festival, ons sportaanbod, zomerbarbecues en activiteiten vanuit Jong Sweco en personeelsverenigingen.

Solliciteer op deze functie

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de button ‘solliciteer’. We kijken uit naar je cv en motivatie!

Neem bij inhoudelijke vragen of interesse in Sweco contact op met Arjan Verweij, Business Unit Manager Waterbouw, via +31 6 13 18 33 69 of arjan.verweij@sweco.nl . Vragen over het sollicitatieproces kun je stellen aan Daniëlle Tins-Olthof via +31 6 22 21 42 92 of via danielle.tins-olthof@sweco.n l.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...