Loading ...

Job content

Houd jij van uitdagende technische vraagstukken? Ben jij de expert op technisch gebied als het gaat over smeermiddelen en hun toepassing? En ben je sterk in het adviseren van klanten in verschillende disciplines? Dan willen wij graag met jou kennismaken en je meer vertellen over onze organisatie, onze ambitie en jouw toekomstige rol hierin.

Wat ga je doen?

In deze zelfstandige afwisselende functie houd jij je bezig met advisering, ondersteuning en informatiedeling naar zowel interne als externe klanten op het gebied van smeermiddelen en techniek.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit:

 • Het adviseren en ondersteunen van interne en externe klanten, inclusief fleet- en machinepark advies.
 • Adviseren en begeleiden van klanten in technisch vraagstukken op smeermiddelen gebied.
 • Het delen van informatie met Product management en de Research en development afdeling over ontwikkelingen in de markt, OEM’s en specificaties/normen.
 • Het geven van trainingen/presentaties over smeermiddelen en hun toepassing, voor interne- en externe klanten op verschillende niveau’s.
 • Het opstellen van productinformatiebladen, technische info bulletins, technische feeds t.b.v. marketing en dit organisatiebreed communiceren en implementeren.

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een Technical Service Manager/Senior Technical Advisor met goede communicatieve vaardigheden en aantoonbaar technisch inzicht. Verder vragen wij:

 • Je beschikt over een afgeronde technische hbo-opleiding in de richting van voertuigtechniek of werktuigbouwkunde.
 • Je hebt ruime en aantoonbare ervaring in een technische omgeving.
 • Je hebt diepgaande technische kennis van automotive en industrie.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in zowel het Nederlands als Engels. Duits is een pré.
 • Je bent klantgericht en kwaliteitsgericht, bezit over goed ontwikkeld empathisch vermogen om de klantvraag te doorgronden, om de juiste oplossing te bieden voor de klant.
 • Kennis op het gebied van smeermiddelen en hun toepassing is pré.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een veelzijdige fulltimebaan binnen een internationaal bedrijf met een gezonde marktpositie. Je mag rekenen op een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Samen zijn wij Eurol en daarom vinden we het belangrijk dat we nu en in de toekomst met plezier naar ons werk gaan, denk hierbij naast gezellige collega’s ook aan:

 • Flexibele werktijden
 • ATV opbouw
 • Goede pensioenopbouw
 • Collectieve ANW-hiaat en WGA-hiaat verzekering
 • Bedrijfsfitness

Wie is Eurol?

Grensverleggend ondernemerschap en gevoel voor kwaliteit is de drive om in 1977 het oliemerk ‘Eurol’ te starten. De merknaam, een samenvoeging van Europa en Olie, benadrukt de internationale ambitie. Onze producten dragen de goedkeuring van vooraanstaande motorvoertuigfabrikanten en zijn inmiddels verkrijgbaar in meer dan 86 landen.

Het volgende hoofdstuk uit de ‘successtory’ van Eurol is de nieuwbouw op het XL-park in Almelo. Op dit moment verrijst daar een hypermoderne productielocatie mét eigen laad- en loskade, dankzij het nabijgelegen Twentekanaal. De productiecapaciteit verviervoudigt, om zo aan de groeiende vraag naar Eurol producten te blijven voldoen. Op de nieuwe locatie wordt de al ingevoerde ‘Worldclass Manufacturing’ methodiek verder verfijnd. Ontwikkelingen volop, maar wat er ook verandert, de ‘Quality is in our nature’ belofte blijft centraal staan in de bedrijfsfilosofie van Eurol. Met passie zetten we ons in om uw voertuig of machine de perfecte smering te geven onder alle omstandigheden.

Wie zijn jouw collega’s

Binnen Eurol kom je te werken op de afdeling Technical Services samen met één andere collega.

Interesse?

Kijk jij uit naar een mooie toekomst bij Eurol en ben je geïnteresseerd in deze functie? Laat ons weten waarom jij jezelf als onze nieuwe Technical Service Manager ziet en overtuig ons van jouw kwaliteiten.

Voor inhoudelijke informatie over de functie kan er contact worden opgenomen met Milou Nijhuis op 0548-615165.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Contactgegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoon*

Uw sollicitatie

Uw CV* (max. 5MB)
Uw motivatiebrief (max. 5MB)
Toelichting*

Versturen

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...