Job type: Tijdelijk

Salary: €2.920 - €4.012 per maand

Loading ...

Job content

Vacaturenr.
21-367
Functie-categorie
Niet-wetenschappelijke functies
Omvang (fte)
1.0
Extern/intern
Intern , Extern
Locatie
Leiden
Geplaatst op
13 juli 2021
Sluitingsdatum
3 augustus 2021

Solliciteer direct

De afdeling Expertisecentrum Vastgoed van expertisecentrum Vastgoed is op zoek naar een

Technisch Beheerder Gebouwbeheer systemen

Werkzaamheden
De afdeling Beheer & Onderhoud zoekt een echte regeltechnisch allrounder die het beheer voert over alle Gebouw Beheer Systemen en in staat is om installaties, door optimalisatie van regel strategieën, optimaal en energiezuinig te laten functioneren. Je staat in nauw contact met onze technisch beheerders en externe onderhoudspartijen om jouw specialistische kennis en vaardigheden om te zetten in meerwaarde voor onze gebouwen en installaties. Je bent er trots op om dagelijks mee te kunnen werken aan verbetering van onze Universiteit.

Je werkt binnen de afdeling Beheer en Onderhoud primair samen met de Coördinator en de Technisch Beheerders en ondersteunt waar nodig bij totstandkoming en oplevering van projecten. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Beheren van GBS systemen en ICT netwerk topologieën op dat gebied;
 • Ondersteunen bij de dagelijkse vraagstukken op regeltechnisch gebied binnen Beheer & Onderhoud;
 • Optimaliseren van installatieprestaties op gebied van functionaliteit en duurzaamheid;
 • GBS data koppelen aan energiemonitoring en –prestatie en vervolgens analyseren en interpreteren, teneinde tot optimalisatievoorstellen te komen;
 • Toezicht houden en begeleiden van werkzaamheden uitgevoerd door externen;
 • Meewerken in ontwerp- en opleverfase van projecten;
 • Opstellen van maatwerkrapportages uit GBS data mbt installatieprestaties;
 • Voorbereiden en uitwerken van optimalisaties op gebied van energieprestatie;
 • Bereidheid tot meedraaien in consignatiedienst (1x per 6-7 weken).

Profiel

 • Mbo++ aangevuld met relevante opleiding meet- & regeltechniek;
 • Uitgebreide kennis van installatietechniek in de utiliteit;
 • Minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring als regeltechnisch specialist;
 • Beheersen van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van GBS systemen zoals Priva, Sauter, Kieback & Peter en KNX;
 • Kennis van ICT infrastructuren en netwerkopbouw;
 • Kennis van het principe “Duurzaam Beheer en Onderhoud” conform ISSO publikatiereeks;
 • Bij voorkeur ervaring met programmeren van Priva systemen;
 • Ervaring en vaardigheid met Microsoft Office en databases;
  Je bent resultaatgericht, communicatief vaardig, servicegericht, zelfstandig, stressbestendig, zorgvuldig en betrokken.

Herken Je jezelf in voorgaande? Dan bieden wij je een zeer uitdagende baan met voldoende groei- en ontwikkelmogelijkheden, waarin je significant bijdraagt aan excellent onderzoek en onderwijs.

Beschrijving organisatie
Het Vastgoedbedrijf omvat onder meer de afdelingen: Huisvesting en Gebiedsontwikkeling (HGO), Techniek en Ontwikkeling, Planning en Financieel Beheer (PFB), Beheer & Onderhoud en Informatiemanagement. Er zijn 40 medewerkers werkzaam.

De universiteit streeft naar duurzaam beheerde gebouwen met een optimaal klimaat voor onderzoek en onderwijs, waar studenten en onderzoekers kunnen excelleren in hun werk. De afdeling Beheer en Onderhoud is vanuit zijn taken, een belangrijke schakel binnen alle werkzaamheden van het gehele Vastgoedbedrijf. Er wordt met 7 collega’s een enorme hoeveelheid werk verzet. Teamwork, efficiency, betrouwbaarheid, doelgericht en kwaliteit zijn natuurlijke eigenschappen van dit team. In samenwerking met gecontracteerde bedrijven zorgen wij dat gebouwen en installaties optimaal blijven presteren.

Door de grote diversiteit aan gebouwen, locaties en projecten, is geen dag hetzelfde. Dit maakt het werk zeer afwisselend, interessant en uitdagend. Informatie over het Vastgoedbedrijf is te vinden op de website.

Wij bieden
Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.920,- en maximaal € 4.012 ,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (salarisschaal 9). Afhankelijk van kennis en prestaties, is doorgroei naar salarisschaal 10 mogelijk.

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kun je nalezen op de website.

Diversiteit
De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Informatie
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie en de procedure kun je contact opnemen met Léon de Roode, e-mail la.deroode@vastgoed.leidenuniv.nl, telefoon 071-5271194, of 071-5273038.

Solliciteren
Je kunt uitsluitend solliciteren via ons online sollicitatiesysteem. Gebruik hiervoor de blauwe button bovenaan de sollicitatiepagina. Sollicitaties kunnen tot en met 6 augustus 2021ingezonden worden.

De brievenselectie zal plaatsvinden in augustus, week 33. In september, week 37 zullen de sollicitatiegesprekken plaatsvinden. Je wordt vriendelijk verzocht beschikbaar te zijn in deze periode.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...