Job type: Fulltime

Salary: Tot € 3.468 per maand

Loading ...

Job content

Voor de polikliniek Oogheelkunde hebben wij een vacature voor een


Technisch oogheelkundig assistent (TOA)

voor 36 uur per week, uren in overleg


Over de afdeling

De polikliniek Oogheelkunde is een grote afdeling met werkplekken in zowel Tiel als Culemborg. Het team van de polikliniek bestaat uit een vakgroep van 4 oogartsen, een arts in opleiding tot specialist (AIOS), 5 orthoptisten, 4 optometristen, 8 TOA’s, 8 polikliniekassistenten en 3 medisch secretaresses. Zij werken in teamverband aan een hoge kwaliteit van patiëntenzorg.

Over de functie
Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen, voorlichten en wegwijs maken van de patiënten en een efficiënte doorstroom van het spreekuur van de specialist. Jouw specifieke taak bestaat uit het verrichten van oogheelkundig onderzoek zoals oogdruk meten, gezichtsveldonderzoek, refractie, biometrie, fotografie (FAG), OCT en assisteren bij laserbehandelingen. Deze diversiteit aan functieonderzoeken maakt het werk zeer afwisselend.

Over jou
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en leergierige collega met een sterke persoonlijkheid die allround inzetbaar is. Je bent in het bezit van het diploma TOA of het diploma opticien en bereid om je bij te scholen. Als TOA ben je nauwkeurig en zorgvuldig. Bij voorkeur heb je ervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast heb je de flexibiliteit en bereidheid om indien nodig je werktijden aan te passen aan de bedrijfsvoering. Je bent een teamspeler die beschikt over een servicegerichte en klantvriendelijke instelling.

Wat wij bieden
De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is - afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring - maximaal € 3.468, - bruto per maand op fulltime basis volgens FWG-groep 45. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op met Leanne Grimm, unitmanager poliklinieken, telefoonnummer 06-14386919.

Solliciteren
Voel je je door ons uitgedaagd? Solliciteer dan eenvoudig via het digitale formulier. Een intrede screening, waarbij een check op diplomas’en referenties plaatsvindt voor medewerkers die in de zorg werken, maakt onderdeel uit van de aanname procedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum:

31-12-2022

Startdatum:

15-11-2022

Locatie:

Tiel

Contactpersonen:

Leanne Grimm

Kantooradres:

President Kennedylaan 1 4002WP Tiel

Loading ...
Loading ...

Deadline: 14-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...