Timmerman - Leeuwarden

BVB bouwsupport

View: 106

Update day: 06-05-2023

Location: Leeuwarden Friesland

Category: Production / Operation

Industry: Construction

Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Functie-informatie

In de afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid en weten aannemers ons goed te vinden. Met een mooie en leuke groep van zo’n 150 timmerlieden in het noorden van het land bouwen wij dagelijks mee aan vele nieuwbouw woningen/appartementen, grootschalige maar ook kleinere renovaties en zie je onze jongens in bij mensen thuis bezig zijn met aanbouwen. Ook kom je ons tegen bij woningstichtingen en in het restauratiewerk van bijv. kerken en monumentale panden. Als timmerman ben jij hierin een belangrijke schakel.

Voor een grotere aannemer uit Friesland ben ik daarom ook op zoek naar die belangrijke timmerman schakel. Naar jou dus. Als timmerman ga je aan de slag in Leeuwarden in de nieuwbouw van woningen. Aan de hand van tekeningen die je kunt lezen ga je zelfstandig te werk. Dit kan bestaan uit stelwerk tot aan het aftimmeren. Kortgezegd, je wordt allround ingezet.

Aanbod

Je gaat aan de slag bij een stabiele werkgever, zowel wij als de aannemer zijn dat. Het gaat om 40 uur, maar uiteraard is 32 uur ook bespreekbaar. Daarnaast hanteren wij de beloningsregeling conform de Bouw CAO, zoals het hoort. Dit houdt in dat wij je vanaf dag 1 aanmelden bij het bouwpensioenfonds, je recht hebt op 25 vakantiedagen en 20 ADV dagen. Wat logisch is dat je een goed uurloon krijgt, passend bij de werkzaamheden en je ervaringen in de bouw als timmerman.

Bij BVB bouwsupport draait het om kwaliteit. Wij zijn een stabiele organisatie die jouw plezier hoog in het vaandel hebben. Zo staan wij garant voor een correcte en stipte uitbetaling van loon en toeslagen, voorzien wij jou van werkkleding, goed en professioneel elektrisch gereedschap en alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen om je werk goed en vooral veilig te kunnen uitvoeren.

Functie-eisen
  • Ervaring als timmerman in woningbouw, utiliteitsbouw of renovatie
  • Diploma Basisveiligheid VCA (is deze verlopen? Krijg je deze van ons)
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Woonachtig in de regio van Leeuwarden
Solliciteren bij

Ben jij timmerman en wil je meer weten over ons of over bovenstaande aannemer, bel, app, of mail me: 06-30211426 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ook kun je langskomen bij me op kantoor in Heerenveen. De koffie staat klaar! Graag hoor ik van je!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55tec
Loading ...
Loading ...

Deadline: 20-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...