Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Ben jij een timmerman die zich graag bezig houdt met de mooiere projecten? Ben jij daarnaast handig en zou jij het ook wel zien zitten om meubels zelf te maken? Dan is Faber Personeel op zoek naar jou!

In de functie van timmerman houdt jij je bezig met diverse werkzaamheden. Zo kan het voorkomen dat je een keer op de werkplaats staat om meubels te fabriceren, bijvoorbeeld een aanrecht met een mooi keukenblad. Vervolgens plaats je dit aanrecht op het project waar je collega’s op dat moment bezig zijn. Jij bent een specialist in je vak en kunt netjes en nauwkeurig te werk gaan. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je wel eens een wandje moet stucen of dat je juist de afwerkpuntjes oppakt. Een erg diverse baan waar veel mogelijk is!

Het team bestaat uit 14 personen waarbij iedereen zijn of haar eigen specialisatie heeft. Zo is er een loodgieter, een elektricien, iemand voor de afwerking en iemand voor de werkplaats. De mogelijkheid is er om van ieder vakgebied iets mee te krijgen! Alle specialisaties onder 1 dak. Jouw werkgebied is heel Zeeland. Jij als timmerman vindt het niet erg om een stuk te reizen.

Als timmerman heb jij al een aantal jaren ervaring in het vak. Jij bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en zelfstandig en accuraat te werk kan gaan. Je bent in het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur ook van eigen vervoer. Ben jij ook in het bezit van een VCA certificaat? Dan is dat zeker een pré!

Bij Faber Personeel bieden wij jou geld! Hoeveel? Dat hangt er vanaf welke kwaliteiten jij met je mee brengt! Je ontvangt een (start) salaris vanaf €2.800,- bruto per maand. Dit kan maximaal oplopen tot €3.250,- bruto per maand. Je zal automatisch deelnemen aan het pensioenfonds vanaf dag 1.

Bij ons start jij altijd in een flexibel contract. Zijn wij blij met jou en ben jij blij met ons? Dan zouden wij graag de verbintenis met jou aangaan middels een vast contract. Toppers horen namelijk bij Faber! Vanaf dag 1 neem jij deel aan ons Faber Spaarprogramma. Voor ieder gewerkt uur bouw jij punten op die je kunt inwisselen voor gave cadeaus en weekendjes weg!

Bij Faber Personeel staan wij nu voor jou klaar, maar ook nog over 5 jaar. Heb jij er al eens over nagedacht waar jij jezelf over 5 jaar ziet? Zou jij je nog verder willen ontwikkelen op bepaalde punten? Op welke punten dan? Wij geven jou als timmerman graag de mogelijkheid! Wat dacht je van een houtrotcursus, een hang- en sluitwerkcursus of een kitcursus. Jij geeft het aan en wij regelen het!

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op de functie van timmerman. Voor vragen kun je bellen of appen naar Tessa op 06 12 72 99 42 of e-mailen naar t.nelis@faberpersoneel.nl

We verwelkomen jou graag binnen de Faber familie!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...