Position: Internship

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Werken met innovatieve business software en een divers palet aan klanten? Houd jij ervan om je ergens in vast te bijten en lijkt het jou echt een uitdaging om onze klanten (verder) te helpen met hun ERP applicatieomgeving? Ben jij nieuwsgierig, gemotiveerd en wil jij jouw IT carrière een vliegende start geven? Dan hebben wij een hele mooie startersfunctie voor jou!

Wat je doet?

Onze Business Unit ontwikkelt en implementeert oplossingen op basis van de software van Exact, één van de marktleiders in business software. Axians maakt het verschil in de markt door bouwstenen en extra procesoplossingen op Exact software aan te bieden, waardoor we nog beter aan kunnen sluiten bij de behoeften van onze klanten. Hierdoor worden juist wij gevraagd om de complexere ERP omgevingen te bouwen en te beheren. Dit maakt werken bij ons zo interessant!

Hoe ziet jouw uitdaging eruit?

In het traineeship leer je bij ons hoe jij bedrijven kunt helpen om hun ERP applicatieomgeving effectief te houden én verder te optimaliseren. Je krijgt alles mee om je te ontwikkelen tot Support Specialist!

Als trainee leer je alles over de software van Exact Synergy en procesoplossingen, templates en onze klanten. Als je de basis onder de knie hebt, ga je onder begeleiding van ervaren collega’s meewerken op onze Support Desk. Bij Axians is het meer dan alleen ICT; it’s the best of ICT with a human touch. Een groot gedeelte van jouw werk staat daarom in het teken van luisteren naar de wensen van de klant, analyseren, meedenken en het vertalen naar een passende oplossing voor een issue of incident. Waar nodig, weet jij de collega met de juiste kennis en expertise aan te haken. Op onze Support Desk komt van alles voorbij en heb je met diverse klanten en klantomgevingen te maken. Juist dat maakt deze functie zo afwisselend én uitdagend!

Buddy’s, managers, collega’s en trainers begeleiden jou jezelf te ontwikkelen. Daarnaast krijg je alle ruimte om jezelf persoonlijk te ontplooien binnen ons Trainee opleidingsprogramma dat je samen met andere Trainees binnen onze Axians organisatie volgt. Samen leggen wij voor jou de basis voor een succesvolle loopbaan als Support Specialist.

Wat vragen wij van jou?
  • Je beschikt (bij) over minimaal een MBO-4 diploma. Het is een pré als je een opleidingsrichting IT hebt. Jouw motivatie om te leren is echter doorslaggevend!
  • Je hebt affiniteit met de wereld van IT en wil er graag nog meer over leren.
  • Je bent graag in contact met een klant en werkt graag samen in een team aan mooie resultaten en tevreden klanten!
Wat bieden wij jou?
  • Werken vanuit jouw kracht binnen een leuk en enthousiast team en een versnelde start van jouw carrière in de IT!
  • Werken op kantoor of thuis? Je voert je werkzaamheden uit daar waar jij de meeste waarde toevoegt.
  • Een mooi startsalaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling, een laptop en mobiele telefoon;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: een goede pensioenregeling, variabele beloning, thuiswerk- en reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om gunstig aandelen te kopen.
Wat als ik deze baan graag wil?

Enthousiast? Je kunt gelijk solliciteren via de sollicitatiebutton en je hoort snel van ons!

Meer weten over deze vacature? Bel of mail dan naar Josien Borghs, HR Business Partner op telefoonnummer op 06-41 62 37 10 of via mail: Josien.Borghs@axians.com .
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...