Traineeship HBO/WO

Libra Energy B.V.

View: 59

Update day: 26-05-2023

Location: Velsen Noord-Holland

Category: Other Internship / Entry level

Industry:

Position: Internship

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Trainee

Ben jij net afgestudeerd of ga je binnenkort afstuderen en ben je op zoek naar je eerste werkgever? Bij Libra Energy zijn wij per 1 september 2023 op zoek naar de kandidaat die de ambitie heeft om een uitdagende functie binnen onze organisatie te vervullen.

WAT GA JE DOEN?

Je eerste werkgever is een bewuste keuze. Je gaat voor uitdaging en je wil je ambities waarmaken. In het traineeship werk je gedurende 24 maanden bij verschillende afdelingen binnen Libra Energy.

Je gaat operationele taken vervullen “met de voeten in de klei”, maar ook aan projecten deelnemen en een project begeleiden. Je zult taken in verschillende disciplines vervullen. Hierdoor krijg je een volledig beeld van de zeer uiteenlopende activiteiten. Dit is van ICT, Logistiek, Sales, Inkoop tot financiële oplossingen, die allemaal als doel hebben om de klant, de installateur, te verrassen en te binden.

Daarnaast volg je tijdens je traineeship een persoonlijk ontwikkelprogramma. Hierbij sta jij als young professional centraal. Je leert jezelf en je eigen talenten beter kennen. Je krijgt zicht op interactiepatronen, beïnvloedingsstijlen en communicatie. Ook wordt er stil gestaan bij het managen van jouw tijd en toekomst.

Na het afronden van je traineeship solliciteer je naar een rol binnen de organisatie van Libra Energy of van Rensa Family.

WAAR ZIJN WE NAAR OP ZOEK?

Je bent een collega die zich herkent in onze kernwaarden:

Samenwerken | Innovatief | Passie | Ondernemerschap
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Je toont lef, bent kritisch en ondernemend;
 • Je bent creatief in het oplossen van vraagstukken en je bent daadkrachtig;
 • Mensen werken graag met je samen en een leidinggevende positie past binnen jouw toekomstvisie;
 • Tijdens je studie of in activiteiten naast je studie heb je laten zien dat leidinggeven bij je past;
 • Jouw zelf reflecterend vermogen stelt je in staat om te blijven groeien in jouw ontwikkeling. Zo bereik je steeds het beste resultaat.

WAT WIJ BIEDEN

Een functie binnen een groeiende en informele organisatie waar je verder kan rekenen op:
 • Je volgt een persoonlijk ontwikkelpad om te groeien als persoon én in je vakgebied;
 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw ervaring;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Regelmatig borrels in onze eigen Libra bar;
 • Er staat elke dag een heerlijke lunch voor je klaar;
 • Teamuitjes en bedrijfsfeesten.

Daarnaast leer je “on the job” en kun je rekenen op persoonlijke begeleiding van onze kant. Je leert over je eigen kwaliteiten, krijgt inzage in alle aspecten van management en tijdens de dagelijkse begeleiding leer je de belangen van de verschillende afdelingen kennen.

WAAR GA JE WERKEN?

Libra Energy B.V. is een internationale full-service groothandel in duurzame energie, met focus op zonnepanelen. Vanuit ons nieuwe kantoorpand in Velsen-Noord leveren wij producten die betrekking hebben op zonne-energie, opslag van energie en E-Mobility. Er wordt hard gewerkt maar er is ook voldoende ruimte voor ontspanning en gezellige uitjes. We zijn een jong en snelgroeiende organisatie met een veelbelovende toekomst.

GEÏNTERESSEERD? LAAT HET ONS WETEN!

Enthousiast geworden over Libra Energy en deze functie? Stuur dan jouw motivatie voor de functie en curriculum vitae naar het HR team.

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Kiek Zonneveld, HR medewerker,088-8880372.

SOLLICITATIEPROCEDURE

We streven ernaar om binnen vijf werkdagen een reactie te geven op jouw sollicitatie. Zijn wij net zo enthousiast als jij? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Velsen-Noord. Tijdens dit gesprek kunnen we beide nagaan of het een match is en laten wij jou ook graag ons kantoor zien. Vervolgens hebben we contact en kunnen wij jou hopelijk een aanbod doen!
Loading ...
Loading ...

Deadline: 25-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...