Traineeship HR Process & Payroll

Quoratio Groep

View: 134

Update day: 01-11-2023

Location: Breda Noord-Brabant

Category: Human Resources

Industry: Financial Services

Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Wat ga je doen tijdens het Traineeship HR Process & Payroll?

Als Trainee HR Process & Payroll ben je altijd op de hoogte van wet- en regelgeving en weet je precies welke loonbelastingen en afdrachten er relevant zijn. Je verzamelt, verwerkt en controleert gegevens en je beantwoordt vragen van medewerkers. Jij zorgt ervoor dat salarissen goed en op tijd uitbetaald worden! De Salarisadministrateur van de toekomst denkt mee met procesoptimalisatie en geeft positief kritische feedback binnen organisaties. Een onmisbare schakel binnen de organisatie. Wij noemen dat HRM 2.0.

We gaan samen met jou kijken wat het beste bij jou past en waar jij je optimaal kunt ontwikkelen. Tijdens dit traineeship krijg je de kans om bij verschillende organisaties ervaring op te doen. Op deze manier ga jij je zo breed mogelijk ontwikkelen waardoor je kan uitgroeien tot volwaardig consultant van de Quoratio Groep.

Jij richt je binnen het traineeship HR Process & Payroll op de toekomst van arbeid en beloning. Dit begint met kennis en ervaring opdoen binnen het vakgebied salarisadministratie en de daarbij behorende processen. Met deze kennis en ervaring geef je advies en breng je opdrachtgevers in beweging en stimuleer je verandering, want je weet dat dat de enige continue factor is binnen jouw vakgebied.

Denk Hierbij Aan

Naast werkervaring opdoen is jouw ontwikkeling natuurlijk het allerbelangrijkst. Je gaat tijdens jouw traineeship verschillende opleidingen volgen waarmee jij zowel jouw vakinhoudelijke kennis als jouw systeemkennis gaat vergroten.
  • Loonheffingen, Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid en Personeel, Organisatie & communicatie
  • LEAN
  • Masterclasses Process Management en Data & Analytics.
Hoe ziet zo’n Traineeship er in de praktijk dan uit?

Je gaat in 1 jaar van de basis naar Junior Consultant. Dat betekent dat je niet alleen de aangeboden lessen gaat volgen, maar ook direct aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat leren het snelst gaat door de theorie direct in praktijk toe te passen wordt dit een kickstart van je carrière. Meestal duurt een opdracht tussen de 6 maanden en een jaar. Daarna ga je naar de volgende opdrachtgever en kom je, naarmate je groeit in jouw expertise, op steeds complexere opdrachten terecht.

Wat bieden we jou?

Bij Quoratio staat jouw ontwikkeling centraal. Wij gaan voor die lange termijn-relatie waar jij op hebt gewacht. Je krijgt van ons persoonlijke aandacht en we gaan jou helpen om de beste versie van jezelf te worden.
  • Een jaarcontract (traineeship) met de intentie om deze daarna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een 1-jarig traineeship waarin we jou gaan laten ontwikkelen tot volwaardig consultant;
  • Een bruto startsalaris van €2.350,- met groeiperspectief, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;
  • Je krijgt alle mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en wordt daarbij begeleid door jouw eigen Professional Development Manager;
  • Opleidingen en trainingen met erkende certificaten en toegang tot ons online leerplatform Quoratio Campus;
  • 25 vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw;
  • Een informele en ambitieuze organisatie met leuke borrels, evenementen, eigen sportteams en superleuke collega’s.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...