Loading ...

Job content

Maak een vliegende start van jouw carrière met het op maat gemaakte traineeship voor Quality professionals. Je krijgt de kans om je kennis te blijven vergroten door het volgen van een opleidingstraject. Dit combineer je met de mogelijkheid om je te specialiseren binnen het vakgebied Quality door bij één of meerdere van onze opdrachtgevers aan de slag te gaan. In twee jaar tijd kun jij je onderscheidend maken op de arbeidsmarkt, door je te blijven ontwikkelen en te specialiseren!

Functie

Tijdens het traineeship word jij in twee jaar opgeleid tot professional binnen de Quality. In deze twee jaar werk je bij één, of meerdere, van onze opdrachtgevers. Daarnaast volg je een trainingstraject met inhoudelijke trainingen.

Je zult als Quality specialist worden ingezet bij onze opdrachtgevers binnen de proces- en maakindustrie, productie of food, feed, pharma sector. Samen met jou kijken we welke opdrachtgever en project bij jouw ambities en competenties aansluit. Of je nu graag aan de slag gaat bij een MKB-bedrijf of internationaal bedrijf? Het traineeship biedt een ruim aanbod. De functies die je onder andere kunt gaan bekleden zijn die van Quality medewerker, QA medewerker, QC medewerker, Quality specialist en Continious improvement medewerker.

Het trainingsprogramma van ons Talent Development Program bestaat uit drie onderdelen. Één keer in de zes weken volg jij een trainingsdag om jouw soft skills en business skills verder te ontwikkelen. Daarnaast bestaat het TDP uit persoonlijke coachingsessies en krijg je de ruimte om een opleidingsbudget in te zetten voor technical skills trainingen.

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Met negen kantoren in Nederland en zo’n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk. YER is ook internationaal actief met vestigingen in de Verenigde Staten en België. Bovendien hebben we onlangs YER Executive opgericht. Dit is hét label voor het hogere segment (€ 70.000 - € 200.000 vaste posities en interim-management).

Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke ’Yeriaan’ met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega’s beter te leren kennen.

Aanbod

Wanneer wij samen het Talent Development Program instappen betekent dit dat wij jouw zien als high-potential en in je willen investeren om samen een mooi carrièrepad te bewandelen. Aan deze langdurige samenwerking willen wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden koppelen, waaronder een vaste arbeidsovereenkomst en een marktconform salaris. Hieronder vind je de overige voordelen:

  • Minimaal 25 vakantiedagen per jaar
  • 8,33% vakantietoeslag
  • Goede reiskostenvergoeding
  • Een opleidingsbudget van € 6.000

Profiel

Jij bent leergierig, ambitieus en kritisch. Daarnaast ben je in het bezit van een hbo- of wo-diploma in de volgende richtingen:

  • Supply Chain Management
  • Technology Operations Management
  • Technische Bedrijfskunde
  • Food and Business
  • Voedingsmiddelentechnologie
  • Levensmiddelentechnologie
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...