Traineeship Winkel

Kruidvat

View: 132

Update day: 01-11-2023

Location: Goor Overijssel

Category: Other

Industry: Retail

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

  • Je hebt (bijna) een mbo-opleiding op niveau 3 of 4 afgerond, zoals Verkoopspecialist, Ondernemer of Filiaalmanager. Of een hbo-opleiding in een relevante richting, zoals Retailmanagement.
  • Je hebt bij voorkeur een (bij)baan in de horeca of retail gehad en hebt daar zelfs al wat leidinggevende ervaring opgedaan.
  • Je kunt goed prioriteiten stellen en werkt snel en efficiënt. Van samen resultaten behalen krijg jij energie.
  • Je bent zelfstandig, enthousiast en een echte doorzetter.
  • Je bent sociaal en hebt gevoel voor het managen van mensen.
  • Een startsalaris vanaf € 1.808,- bruto per maand bij een dienstverband van 37 uur. Binnen een jaar stroom je door naar de functie van aankomend assistent filiaalmanager en ontvang je een bijbehorend salaris.
  • Een team van enthousiaste collega’s, die niet kunnen wachten om jou te ontmoeten.
  • Veel verantwoordelijkheden, kansen en mogelijkheden om je talenten te benutten.
  • Een dynamische, informele en gezellige werkomgeving.
  • Doorgroeimogelijkheden: werken in een ander filiaal of iets compleet anders, zoals een functie in de logistiek of op het hoofdkantoor? Bij Kruidvat kun je alle kanten op!
Ben jij een geboren leider en wil je niets liever dan filiaalmanager worden bij de bekendste drogisterij van Nederland? Als Retail Talent bij Kruidvat behaal je dat doel binnen één jaar. Je start je avontuur op de werkvloer van een opleidingsfiliaal en vervolgt al na vier (!) weken je weg in jouw ’eigen’ filiaal. Samen met je team zorg je hier voor goedgevulde schappen, een opgeruimde winkel, korte rijen bij de kassa’s en een brede glimlach op het gezicht van je klanten. Bij Kruidvat manage je niet vanachter je bureau, maar juist midden op de werkvloer. Je toont lef, houdt van samenwerken en wordt enthousiast van een goede dagomzet.

Tijdens het Traineeship Winkel volg je zowel de opleiding Assistent Drogist als het traject ’Beginnen met leidinggeven’. Deze combinatie van theorie en praktijk maakt het traineeship intensief, maar zeker ook effectief: zeven maanden na het startschot ben je zo goed als klaar om aan de slag te gaan als (assistent) filiaalmanager! Alle voorwaarden voor het succes van jouw filiaal zijn in huis. Het is aan jou en je team om dat succes te verzilveren. Waar wacht je nog op? Challenge accepted!

Video afspelen
Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...