Trainer / adviseur MBO

Bureau ICE

View: 101

Update day: 08-05-2023

Location: Culemborg Gelderland

Category: Part-time Other

Industry:

Job type: Part-time

Loading ...

Job content

Bij Bureau ICE geloven we dat toetsen een logisch onderdeel zijn van het leren. Toetsen mogen geen obstakel zijn voor een leerling of student. Toetsen bieden inzicht waar de leerling staat, ze zijn een springplank voor de verdere ontwikkeling.

Met die visie maken wij onze toetsen, examens en onze toetsplatforms. Met TOA Toetsplatform bieden we mbo-scholen een uitgebreid aanbod van toetsen voor de generieke vakken, van intake tot examen. In de volwasseneducatie gebruikt men het Toetsplatform Taal. Daarnaast ontwikkelt Bureau ICE digitale leerlingvolgsystemen: het IEP LVS voor het basisonderwijs en het JIJ! LVS voor het voortgezet onderwijs. Voor de overheid maken we het inburgeringsexamen, het Staatsexamen NT2 en volgtoetsen voor de scholen in Caribisch Nederland. Al 30 jaar maken we eerlijke toetsen en examens van hoge kwaliteit.

Graag versterken wij ons team met een enthousiaste, betrokken en overtuigende

Trainer / adviseur MBO (32-40 uur)

Bureau ICE levert toetsen en examens voor rekenen en taal en steeds meer andere vakken. Bureau ICE is marktleider in het mbo met het TOA toetsplatform en TOA training en advies. Met de ambitie een toonaangevende totaalleverancier te zijn én te blijven, staan we voor de uitdaging om onze visie op toetsen en examineren steeds samen met de scholen goed vorm te geven.

Wat ga je doen?

Je zet trainingen op en verzorgt deze voor diverse doelgroepen die betrokken zijn bij toetsing en examinering. Je geeft training aan assessoren, vaststellers, en medewerkers van het examenbureau. Je bent specifiek inzetbaar als trainer taalassessor Nederlands en Moderne Vreemde Talen en je geeft trainingen aan examencommissies op het niveau startbekwaam en professional.

Daarnaast voer je uiteenlopende werkzaamheden uit ten behoeve van onze klanten, zoals het (mee)ontwikkelen van nieuwe trainingen en het uitvoeren van audits. Je adviseert management en docenten op het gebied van toetsbeleid, inrichting van de examen-organisatie, deskundigheid van examenfunctionarissen en kwaliteit van toetsing.

Binnen je rol ben je ook verantwoordelijk voor relatiebeheer.

Wanneer ben je succesvol in deze rol?

  • Je hebt aantoonbaar ervaring in en kennis van het middelbaar beroepsonderwijs en je weet als geen ander wat er speelt op het gebied van toetsing en examinering binnen het mbo.
  • Je bent een zelfverzekerd en krachtig persoon en bent gewend om sparringpartner te zijn op alle niveaus van een mbo-instelling.
  • Je bent een ervaren trainer en procesbegeleider, staat graag voor een groep en vindt het mooi om mensen verder te helpen in hun ontwikkeling.
  • Je weet van aanpakken, bent resultaatgericht en weet oplossingen bij problemen te vinden.
  • Je hebt een neus voor commerciële kansen en je vindt actief relatiebeheer vanzelfsprekend.
  • Ervaring in het voortgezet onderwijs is een pré.

Waar kom je te werken?

Onze klanten bevinden zich door heel Nederland. Trainingen worden vooral gegeven op locatie bij de klanten.

Het kantoor van Bureau ICE is gevestigd in een groene en duurzame werkplek in Culemborg vlakbij Utrecht. Het kantoor ligt op loopafstand van het treinstation en ligt dichtbij de A2. Onze organisatie bestaat uit mensen die allemaal met overtuiging werken aan het verbeteren van het onderwijs.

Enthousiast geworden?

Je cv en motivatie ontvangen we graag via deze pagina. Een assessment en een referentiecheck zijn onderdeel van de procedure.

Voor vragen over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Luuk Bouwman, via 06 825 413 15. Meer informatie? Bekijk dan onze website.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 22-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...