Job type: Fulltime, Vaste baan

Salary: € 3.000 - € 3.500 per maand

Loading ...

Job content

Bedrijfsomschrijving


Het bedrijf bestaat ruim 90 jaar en is gestart als transportbedrijf. Het is een bedrijf die zich vooral bezighoudt met logistieke dienstverlening. Daarnaast zijn ze ook sterk in het ompakken, verpakken, labelen en assembleren van goederen. De kernwaarden van dit bedrijf zijn: kwaliteit, flexibiliteit en klanttevredenheid. Naast de logistiek binnen de food- en non-food sector zijn ze ook sterk in Value Added Logistics en verzorgen ze de (tijdelijke) opslag van goederen in het moderne warehouse met een capaciteit van 27.500 m2.

Het is makkelijk te bereiken met eigen vervoer en ligt vlakbij de A2. Kom je vanuit Den Bosch, Tiel, Rosmalen of Gorinchem? Dan is dit prima aan te rijden.


Functieomschrijving


Ben jij op zoek naar een uitdagende fulltime baan waarin je zoekt naar oplossingen en je nauw in contact bent met de chauffeurs? Lees dan snel verder.

In deze functie ben je dagelijks bezig met het verwerken en aannemen van orders in het transport systeem Talis. Samen met je collega’s zoek je naar de beste oplossing en uitvoering van de transport opdrachten. Juist daarom is het contact met de klant en de chauffeur zeer belangrijk.

Het is belangrijk voor deze functie dat je de talen Nederlands, Engels en Duits goed beheerst. Veel van de klanten zijn namelijk Duits sprekend. Naast bovenstaande werkzaamheden is het aan jou ook de taak om chauffeurs te woord te staan aan de balie waar zij zich melden.


Functie-eisen


Onze opdrachtgever zoekt iemand die accuraat, stressbestendig en flexibel is. Daarnaast is het voor jou geen probleem om over te werken, eenwerkweek betreft namelijk tussen de 40 en 45 uur. Ook heb je ervaring met Microsoft Office en TMS, en;

  • mbo+ werk- en denkniveau, waarbij logistieke ervaring en/of opleiding een pré is;
  • Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal;
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig;
  • Je hebt commercieel inzicht en goede geografische kennis.

Arbeidsvoorwaarden


De opdrachtgever biedt jou een uitdagende, verantwoordelijke baan in een plezierige werkomgeving bij een dynamisch, mooi bedrijf. Salariëring is conform de CAO voor beroepsgoederenvervoer.

  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Bij goed functioneren kans op overname door de opdrachtgever;
  • 8,33% vakantietoeslag;
  • 25 verlofdagen o.b.v. 40 uur per week.
Contactgegevens
Nikkie Koekkelkoren
Hogeweg 141
5301 LL ZALTBOMMEL

Email: n.koekkelkoren@werk.olympia.nl
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...