Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Wat zoek jij in jouw ultieme baan? Hier kan jij als Uitvoerder aan de slag bij een civiele partij die zich zeer bewust is van het milieu. Hoe tof is dat? Dit is de ideale kans om unieke en uitdagende projecten uit te voeren. Jij stuurt het team aan en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Veel verantwoordelijkheid dus. Gelukkig gaat het bij dit bedrijf niet alleen om presteren. Er wordt veel aandacht besteed aan jouw wensen en persoonlijke ontwikkeling. Dit begint al bij het eerste kennismakingsgesprek. Wanneer kom jij op gesprek om kennis te maken? De koffie staat klaar.

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Organisatie

Deze opdrachtgever staat met tientallen jaren ervaring garant voor het leveren van topkwaliteit voor verschillende GWW-projecten. Samen met de klant denken zij mee hoe ieder project zo efficiënt mogelijk kan worden uitgevoerd. Zowel voor kleinere projecten als voor grote complexe klussen ben je bij deze aannemer op het juiste adres. Naast hun specialisme binnen de Grond-Weg- en Waterbouw weten zij ook raad met projecten op het gebied van betonconstructies, rioleringswerk en bodemsaneringen. De focus ligt hier op het vinden van de juiste balans tussen winstgevendheid en milieubewuste uitvoering van de projecten. Door de groei van het bedrijf en de toenemende vraag zijn zij op zoek naar een Civiele topper die het team komt voor de lange termijn komt versterken.

Werksfeer

Je komt te werken in een praktische omgeving. Er is weinig hiërarchie en iedereen weet van aanpakken. Naast dat zij zich inzetten voor jouw ontwikkeling, willen zij zichzelf ook continu blijven ontwikkelen. Buiten alle kennis en ervaring die zij de laatste jaren hebben opgebouwd, staan zij altijd open voor initiatieven en kennis van collega’s. Denk aan thema’s als duurzaamheid en het milieu. De open cultuur en korte communicatielijnen zorgen ervoor dat er een gemoedelijke sfeer heerst binnen de organisatie, waardoor veel werknemers zich voor de langere tijd willen binden aan de organisatie.

Functie omschrijving

Overige Taken Zijn

Als Uitvoerder weet jij als geen ander dat er bij deze functie een hoop verantwoordelijkheden komen kijken. Zo zorg jij dat alles op tijd aanwezig is op de projectlocaties en dat alles volgens planning verloopt. Afhankelijk van het project, zal jij op verschillende locaties door Nederland actief zijn. Het is een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde zal zijn. Voor vragen en andere zaken kan jij altijd terugvallen op de leiding van de hoofduitvoering, je staat er dus nooit alleen voor.
 • signaleren van belemmeringen en lost deze op;
 • aansturen van het uitvoeringsteam;
 • met jouw positieve instelling weet jij het team gemotiveerd te houden;
 • aanleveren van rapportages omtrent het project;
 • nastreven van de projectplanning;
 • alle relevante externe partijen stel jij op de hoogte;
 • je leeft de veiligheid op de projectlocaties na.
Functie eisen

Functie eisen
 • afgeronde (technische) mbo-opleiding;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • organisatorisch vermogen en stressbestendig;
 • gestructureerde en doelgerichte werkhouding.
Profiel

In de rol als Uitvoerder is het belangrijk dat je een echte teamplayer en leider bent. Jij motiveert het team op een positieve manier, weet een goede sfeer te creëren en vindt ontwikkeling een belangrijk aspect.

Arbeidsvoorwaarden / Aanbod

Wij vertrouwen erop dat jij uitblinkt als Uitvoerder, daarom bieden we op basis van een 40-urige werkweek:
 • een goed salaris tussen de €2.600,- en €3.800,- euro per maand (afhankelijk van jouw ervaring en opleiding);
 • reiskostenvergoeding;
 • auto van de zaak;
 • een pensioensregeling waar wij meebetalen;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, inclusief budget.
Enthousiast geworden van deze functie? Ik kom graag met jou in contact om een (digitale) afspraak in te plannen en de mogelijkheden te bespreken. Mocht je toch op zoek zijn naar een andere mogelijkheid binnen de civiele techniek? Dan help ik jou hier ook graag bij!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Deadline: 25-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...