Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Om 07.45 uur begint de werkdag voor jou en de groenmedewerkers. Iedere dag is anders en de planning die je hebt gemaakt voor de dag wordt altijd aangepast door ad-hoc situaties; een medewerker die zijn afspraken niet nakomt, een ziekmelding van een frequent verzuimende medewerker, een medewerker die jou direct wilt spreken. De piek ligt hierbij in de ochtend. Na de brandjes te hebben geblust instrueer jij de voormannen zodanig dat zij op pad kunnen met hun ploeg zodat het werk op tijd af is en voldoet aan de kwaliteitseisen. In het gebied Altena, waar je werkzaam bent, zijn volop ontwikkelingen gaande. Je werkt zowel voor particuliere opdrachtgevers als de gemeente Altena. In de planning hou je rekening met welke werkopdrachten er gedaan moeten worden en de mankracht en materiaal die beschikbaar zijn om de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de opdrachtgever uit te voeren. Het welzijn van de medewerkers is van belang voor het uitvoeren van de werkopdrachten. Jij bent daarom op de

hoogte van het individueel ontwikkelplan van medewerkers. Bij het indelen van de werkzaamheden houd je hier rekening mee. Je geeft ook input voor de te houden functionerings- en beoordelingsgesprekken en je neemt een deel van de verzuimbegeleiding op je. Je legt verantwoording af aan de rayonmanager.

Een taakvolwassen uitvoerder met MBO+ werk- en denkniveau. Je hebt affiniteit met groenvoorziening en onderhoud van de openbare ruimte en hebt bij voorkeur een hoveniers gerelateerde opleiding gevolgd. Daarnaast ben je VCA-VOL en BHV gecertificeerd en bezit je rijbewijs B + E. Je bent organisatorisch goed onderlegd, plannen en coördineren is jou dan ook niet vreemd. Daarnaast is samenwerken met de verschillende doelgroepen bij MidZuid vanzelfsprekend voor jou. Je beschikt dan ook over goede communicatieve vaardigheden om deze samenwerking te bevorderen.

We bieden je een inspirerende werkomgeving binnen een veranderende organisatie waar altijd ruimte is voor opleiding en ontwikkeling. Je ontvangt een salaris op basis van kennis en ervaring tussen € 2.169,- en € 3.176,-. Daarnaast bieden we je een dertiende maand. Je krijgt een contract voor de duur van 1 jaar met optie tot verlenging voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Je krijgt een laptop en telefoon zodat je flexibel kunt werken.

Naast werk is vakantie en ontspanning belangrijk. Hiervoor heb je 27 dagen per jaar te besteden. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert. Tevens vinden we jouw toekomst belangrijk. We hebben daarom een goede pensioenvoorziening voor jou afgesloten.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...