VERKOOPMEDEWERKER (16-24 uur)

Decathlon Netherlands

View: 102

Update day: 15-05-2023

Location: Enschede Overijssel

Category: Sales

Industry:

Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

 • WAT MAAKT DEZE ROL BIJZONDER? ** Als verkoopmedewerker bij Decathlon sta je nooit stil. Dit werkt zich uit in heel veel stappen op een dag maar ook een groei in verantwoordelijkheden. Zo krijg je in deze rol de kans om alles uit je sport te halen, want als sporter in de regio ken jij de lokale markt het allerbeste! Je wordt dan, zoals wij dit noemen, sportleader. Je bent volledig op de hoogte van de commerciële status van een bepaalde sport. Je bepaald het assortiment en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is voor jouw sport op commercieel en menselijk vlak. Je geeft het juiste voorbeeld en helpt je collega’s in hun ontwikkeling. Je helpt onze klanten door het delen van een unieke ervaring en geeft elke klant (en collega) je beste glimlach. Dagen vullen zich met alle taken die nodig zijn om het voor elke sporter mogelijk te maken dat ze goed en snel hun producten kunnen vinden. Denk aan het verwerken van de vracht en het checken van voorraden. Binnen deze rol zijn er bij goed functioneren ook ontwikkelingskansen om meer verantwoordelijkheden winkelbreed op te pakken en door te groeien binnen de organisatie. WAT WILLEN WE IN IEDER GEVAL ZIEN ALS JE BIJ ONS SOLLICITEERT?
 • Een passie voor sport, laat ons vooral weten welke sport dat is!
 • Je bent tussen de 16 en 24 uur beschikbaar om te werken, waaronder één dag in het weekend.
 • Het lijkt je leuk om verschillende verantwoordelijkheden op te pakken in de winkel, denk hierbij aan het eindverantwoordelijk zijn van een sport en bijvoorbeeld het trainen van je collega’s.
 • Je bent proactief en niet bang de handen uit de mouwen te steken. **WIJ, VAN DECATHLON ;) ** Eén van de belangrijkste drijfveren van Decathlon wereldwijd is om sport toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom hebben we graag dat je net zo gepassioneerd over sport bent als wij. Dan kost het geen moeite om dit terug te laten komen in de beslissingen die je maakt. Daarnaast werken we graag samen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen, op zoek zijn naar verbetering en zichzelf en anderen kunnen challengen. **WAT KRIJG JE, NAAST JE SALARIS ** Vakantiegeld, toeslagen op zon- en feestdagen, reiskostenvergoeding, korting op onze eigen producten, trainingen om je job nog beter uit te kunnen voeren, doorgroeimogelijkheden en begeleiding van je eigen coach. JA IK WIL! EN NU?
 • Sollicitatie middels je CV en korte motivatiebrief.
 • Telefonische kennismaking (Soms bellen we even met wat extra vragen)
 • Eerste gesprek
 • (Eventueel een tweede gesprek)
 • Contractvoorstel
 • Welkom bij Decathlon! Wil je eerst graag wat meer informatie? Bel even naar 053 203 2480, of kom langs in de winkel!
Loading ...
Loading ...

Deadline: 29-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...