Job type: Deeltijds

Loading ...

Job content

Verkoopmedewerker Citystore - Leeuwarden
13 - 24 uur
Krijg jij energie om klanten te helpen, zodat zij tevreden en met de juiste producten de winkel uitgaan? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?


Aan het begin van je dienst groet je je collega’s, jullie zijn een hecht team en hebben er zin in om samen een succes van deze dag te maken! Samen met je collega’s ben je gedreven om de sales targets te behalen, waarbij de wens van de klant altijd voorop staat. Op de vloer druppelen de klanten binnen en je groet ze met een grote glimlach. Als Verkoopmedewerker ontmoet je (toekomstige) ouders én iedereen die te maken krijgt met het wonder dat nieuw leven heet.

Vanuit jouw uitgebreide productkennis adviseer jij hen over wiegjes, autostoelen, kinderwagens, rompertjes en tja, wat eigenlijk niet? Je luistert naar de klant en weet hun vragen om te zetten in de verkoop van één of meerdere producten. Jij weet wat de klant nodig heeft en de klant is blij met jouw hulp!

In deze functie zal je gaan werken in onze Citystore in Leeuwarden.


Over de winkel

Onze Citystores zijn ingericht voor het gemak van de eerste benodigdheden. Deze winkels zijn voornamelijk in het centrum van een stad te vinden en daarom praktisch ‘om de hoek’! Bij het werken in een Citystore zal je het gevoel krijgen dat je je eigen winkel runt. Samen met een klein team zorgen jullie ervoor dat de winkel tot in de puntjes op orde is en alles op rolletjes loopt.

In onze Citystores vind je een beperkt en afgestemd assortiment van onze producten. Je vindt er bijvoorbeeld veel fashion en verzorgingsartikelen en minder kinderwagens en woonaccessoires. Ondanks dat ons complete aanbod niet fysiek in de Citystores aanwezig is, kunnen deze producten wel voor de klant besteld worden. Dit zorgt ervoor dat wij een brede productkennis van jou vragen. Uiteraard faciliteren wij hier ook een goed inwerkprogramma en (online) trainingen voor, zodat jij zoveel mogelijk uit jezelf kunt halen!Wat mag je van ons verwachten?


  • Een superleuke baan, waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt;
  • Werken in een leuk en gezellig team waar geen dag hetzelfde is;
  • Sales targets halen met variërende spel- en wedstrijdelementen. Zorg jij samen met je team dat jullie winkel het beste scoort?
  • Goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, door onder andere onbeperkt toegang tot het online trainingsprogramma GoodHabitz, wat je ook nog eens gedeeltelijk onder werktijd mag gebruiken!
  • Geen klassiek beoordelingssysteem maar jouw eigen Good for YOU! ontwikkelplan, waarin jij zelf bepaalt waar jij je het komende jaar in wil ontwikkelen;
  • Uiteraard krijg jij 20% korting op bijna al je aankopen bij Prénatal.


Wat verwachten wij van jou?


  • Je bent een echt winkeldier. Je krijgt energie van het helpen van klanten en halen van omzetcijfers;
  • Jij hebt het liever te druk dan rustig en bent altijd op zoek naar klusjes die opgepakt kunnen worden;
  • Je bent een teamplayer en zorgt er samen met je collega’s voor dat werk naast aanpakken vooral ook gewoon ontzettend leuk is!;
  • Je bent flexibel inzetbaar. Voor jou is het vanzelfsprekend dat je ook op de belangrijkste verkoopmomenten (weekenden, koopavonden en feestdagen) werkt.


Wie zijn wij?

Een nieuw leven is kwetsbaar en mooi, maar brengt ook onzekerheid met zich mee. We weten als geen ander dat er veel op onze klanten afkomt. Dit inspireert Prénatal om de nummer één bestemming te zijn voor (toekomstige) ouders en iedereen die hierbij betrokken is. Wil jij hier ook een deel van uit maken? Lees dan verder!

Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores, Boutiques en natuurlijk onze gave webshop! We vinden het dan ook een grote eer dat we een onderdeel mogen zijn van opgroeiend leven. Daarom willen we er altijd voor onze klanten zijn.

Niet alleen zorgen we ervoor dat onze Megastores, Citystores, (Petit) Boutiques en natuurlijk onze webshop gevuld zijn met de leukste positiemode, kinderkleding en de meest onmisbare producten, maar we doen er ook alles aan om het (toekomstige) ouderschap leuker, comfortabeler en makkelijker te maken. Al onze collega’s willen namelijk voldoen aan de behoeftes van de klant. Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Wil je nog meer informatie? Neem dan een kijkje op onze site, www.prenatal.nl


Interesse?

Ben jij de perfecte collega voor ons filiaal? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Gebruik hiervoor de sollicitatiebutton. Vanwege de AVG wetgeving en onze werkwijze om vertrouwelijk om te gaan met jouw persoonsgegevens, nemen wij geen sollicitaties per e-mail of WhatsApp aan. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Leon Kort, Corporate Recruiter op telefoonnummer 06 – 31101064.

Wij zijn betrokken bij het milieu en hiervoor hebben wij dan ook een actief MVO beleid. Dus mocht je op de fiets of met OV naar het werk toe kunnen reizen, juichen wij dit alleen maar toe!

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Aan alle bureaus: Mochten wij hulp nodig hebben bij het vervullen van deze vacature, weten wij jullie zelf te vinden. Echt, je hoeft ons niet te bellen, we bellen jullie zelf.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS