Verkoopmedewerker keukens (Parttime)

IKEA

View: 144

Update day: 14-02-2024

Location: Duiven Gelderland

Category: Sales Part-time

Industry: Retail

Job type: Part-time

Loading ...

Job content


Verkoopmedewerker keukens (Parttime)

Richt jouw carrière nét zo in als een droomkeuken. Duurzaam, slim en waar alles precies op de juiste plek staat. Inspireer duizenden klanten tijdens hun bezoek bij IKEA. Specifiek op de keukenafdeling. Een duurzamer leven met jouw adviezen. Je krijgt een kick van commerciële successen!

Wij zijn binnen IKEA Duiven ook op zoek naar parttime medewerkers voor onze sales keukens afdeling. Het aantal contracturen stemmen we samen af in een gesprek!

EEN WERKPLEK WAAR JE JE THUIS VOELT
Verander lege ruimtes naar een warm thuis. Duurzaam, slim en kostenbewust. Specifiek als het gaat over keukens, het hart van ontelbare woningen. Na een uitgebreide inwerkperiode weet je precies waar jouw kracht ligt. Bijvoorbeeld op het gebied van keukenapparatuur, werkbladen of andere mogelijkheden. Want juist op de plek waar jij je helemaal thuis voelt, daar inspireer je ontelbare klanten. Hoe ingewikkeld de vraag van de klant ook is, je ontdekt de juiste oplossing. Ook ben je als verkoopmedewerker keukens fulltime bezig met het:
-adviseren over en verkopen van droomkeukens.
-voeren van klantgesprekken tijdens de 2 uur durende afspraken. Zowel online als live in de winkel.
-coachen van nieuwe collega’s. Nadat jij volledig bent ingewerkt, word jij zelf ook een buddy tijdens de inwerkperiode van nieuwe collega’s.
-nemen van de verantwoordelijkheid over de aanvragen waar je op dat moment aan werkt.
-doorgroeien naar extra verantwoordelijkheden. Bijvoorbeeld als coördinator van de afdeling of controlerende orderchecker.

DIT IS IKEA
Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.”

Op alle afdelingen binnen IKEA proef je de Zweedse cultuur direct wanneer je binnenloopt. Dagelijks komen hier duizenden klanten langs. Aan jou en het je team om van elk bezoek een onvergetelijke ervaring te maken. Daarin versterken onze verschillen elkaar. Heb je hulp nodig? Dan staat er altijd iemand voor je klaar. Bijvoorbeeld je buddy of een andere collega. Tussendoor geven we elkaar opbouwende feedback en welverdiende complimenten. Droomkeukens verkopen doen we samen, dat noemen wij in het Zweeds ‘Tillsammans’.

DIT BEN JIJ
Er komt veel kijken bij het verkopen van droomkeukens. Daar weet je als verkoopmedewerker natuurlijk alles van. Wat jij daar nog extra aan toevoegt is jouw grote liefde voor milieubewustzijn. Energie besparen doe je zoveel mogelijk. Behalve als het gaat over klantverwachtingen overtreffen, want dan denk je continu 10 stappen vooruit. Dan zet je jouw communicatieve, sociale en adviesvaardigheden voor de volle 100% in. Daarnaast heb je:
-MBO+ werk- en -denkniveau.
-ervaring binnen de Retail. Bijvoorbeeld als verkoper of verkoopadviseur.
-de drive om je onze veranderende werkwijze in een korte tijd eigen te maken.
-de vaardigheid om software (waar we bijvoorbeeld alle orders in plaatsen) snel te begrijpen.

GOED VOOR ONZE AARDE EN VOOR JOU
Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Je ontvangt bij ons in deze rol:
- Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €11.58. Op doordeweekse dagen voor 7 en na 19 uur is je uurloon door de geldende toeslag €17.37 en op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €23.16. (Deze bedragen zijn bruto per uur)
- 8% vakantiegeld in mei en een vaste 13e maand in december
- 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels in Nederland
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteer vandaag nog! Upload je CV en motivatiebrief en solliciteer en beantwoord zo nauwkeurig mogelijk de vragen, die je in de volgende stap krijgt.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...