Verkoopmedewerker Stylist Parttime 24 uur

Karwei

View: 121

Update day: 07-05-2023

Location: Beverwijk Noord-Holland

Category: Sales Part-time

Industry: Apparel & Fashion

Position: Entry level

Job type: Part-time

Loading ...

Job content

Als Ervaren Verkoopmedewerker En Stylist Ben Je Verantwoordelijk Voor
 • Proactief klanten benaderen en klantgericht een verkoopgesprek voeren, waarbij je jouw technische expertise deelt.

 • Inhoudelijk klanten adviseren over de benodigde artikelen voor hun klussen en zoeken naar verkoopkansen.

 • Als gastheer / gastvrouw zorg je voor de decoratieve overtreffende uitstraling binnen de winkel

 • Zorgt voor professionele uitstraling van de assortimentsgroep(en) in de winkel.

 • Heeft de rol van mentor/coach naar collega’s over een assortimentsgroep waarbij collega’s begeleidt en helpt vanuit jouw kennis en ervaring (dus niet als leidinggevende).

 • Is flexibel inzetbaar op andere afdelingen of werkzaamheden indien nodig.

We staan te springen om een ervaren stylist zoals jij!

Je Hebt Als Verkoopmedewerker Stylist Nodig

Enthousiasme om te werken bij de hipste bouwmarkt en woonwinkel van Nederland, en heb je minimaal MBO 3 werk- en denkniveau met ervaring in een interieur design, trendsetter en meubilair gerichte retail omgeving.Aantoonbaar creatief, bij voorkeur d.m.v. een portfolio, bent resultaatgericht en hebt ervaring of oprechte interesse in het verkopen en het voeren van een verkoopgesprek in een winkel, waarbij je verkoopkansen benut.Goed in het inspireren en opleiden van collega’s en bent in overleg met de bouwmarktmanager flexibel beschikbaar;  inzetbaar doordeweeks en op avonden in overleg met de bouwmarktmanager.

","vacancyInformation":"

Wat zegt een van onze verkoopmedewerker stylisten zelf over haar werk?"Klanten ontvang ik graag voor in de winkel of worden door mijn collega ontvangen. Als ze dan een echte woonvraag hebben, mag ik ze verder helpen. Door het stellen van de juiste vragen krijg ik een beeld van hun smaak, interieur en woonwensen. Meestal maak ik een kleine schets om zeker te weten dat ik hun vragen goed heb begrepen. Ik start bij de vloeren, ik geef advies en help de klant bij het maken van hun keuze. Van de vloeren gaan we naar raamdecoratie, waarbij ik rekening houd met de lichtinval. Zeker als we daarna nog de juiste verf of behang gaan kiezen, wil ik dat dit optimaal tot z’n recht komt. Tenslotte verras ik ze door leuke meubels te laten zien die ik ter plekke even “afstyle” met wat kussens, vaas en een ornament. Door alles bij elkaar te zien, geef ik de klant inzicht in het beeld dat zij straks in hun huis kunnen hebben. Ik maak een prijsopgaaf en beantwoord vragen alvorens zij over kunnen gaan tot aankoop van het

Voor onze parttime vacature van ervaren verkoopmedewerker / stylist bij de Karwei in Beverwijk zoeken we iemand voor 24 uur per week die de klant proactief aanspreekt, initiatief toont en graag meedenkt met de klant over mogelijke verbeteringen rondom de aankleding of aanpassing van zijn of haar huis. Het uiteindelijk te bepalen aantal uur per week is in overleg met de bouwmarktmanager.Als jij graag mensen adviseert rondom verlichting, verf en wand afwerking, gordijnen en raamdecoratie, vloeren en meubelen én ervaring hebt in styling en interieur design, dan willen we met je kennismaken!

","offerInformation":"

Je Krijgt Als Parttime Verkoopmedewerker Stylist Van Ons
 • Veelzijdige functie voor 24 uur per week, met veel zelfstandigheid als stylist.

 • Bruto maandsalaris rond € 1.850 (o.b.v. 38 uur per week) afhankelijk van leeftijd en ervaring

 • Netto € 50 of € 100 per nieuwe collega die via jou bij ons start

 • Managementopleiding- en trainingsmogelijkheden via Karwei Academy bij een organisatie die jouw ontwikkeling en werkplezier centraal stelt

 • Inspirerende en aansprekende trainingen over styling

 • Kans om je verder te ontwikkelen als assistent manager bij de hipste en inspirerende woonwinkel van Nederland!

 • 20% personeelskorting op aankopen in de Karwei, zodat je zelf ook jouw huis volgens de laatste trends (goedkoop) kunt stylen!

 • Vakantietoeslag van 8% en 24 vakantiedagen, o.b.v. fulltime werkweek

 • Gezellige werksfeer die bekend staat als ‘no nonsens met een hart’, met behulpzame collega’s
Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...