Job type: Parttime

Salary: € 12 per uur

Loading ...

Job content

De lekkerste Starbucks koffies, heerlijke vers belegde broodjes uit de bakery en natuurlijk fantastische service. Voor jouw creaties, service en inzet maken de klanten maar al te graag een tussenstop bij het tankstation van onze opdrachtgever in Dordrecht. Sta je al te popelen om aan de slag te gaan? Laat het ons weten!

Functieomschrijving

Als je een gevarieerde baan zoekt dan zit je bij het tankstation van onze opdrachtgever aan het goede adres. Omdat deze locatie een Starbucks en een bakery heeft is er genoeg te doen. Je hoeft gelukkig geen cv vol horeca en detailhandel ervaring te hebben, want hier leiden ze je graag op om overal inzetbaar te zijn. Als je wel al in de bediening, keuken, als barista of als kassamedewerker hebt gewerkt, dan is dat uiteraard een pre. Naast het helpen van de vele klanten zorg je samen met het team van gezellige collega’s dat de goederen worden ontvangen en alle schappen gevuld staan. Ook het voorterrein wordt netjes onderhouden en zorgen jullie ervoor dat het tankstation er zowel van binnen als van buiten mooi, schoon en fris er bij staat. Het tankstation is 7 dagen in de week en 24 uur per dag geopend, maar als je doordeweeks naar school gaat kan je ook als weekendmedewerker aan de slag. Kortom een hele veelzijdige functie waar je iedere dag wel iets nieuws beleeft. Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Wij komen graag met je in contact!

Wat wij vragen

  • Je hebt een representatieve uitstraling en bent klantgericht;
  • Je bent flexibel in werktijd en uren;
  • Je bent zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Verkoop en/of horeca-ervaring is een pre.

Wat wij bieden

  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Vanaf de eerste werkdag word je meegenomen in onze aantrekkelijke Plus pensioensregeling;
  • Reiskostenvergoeding indien de afstand woon-werkverkeer meer dan 10 kilometer is;
  • Je komt te werken in een gezellig team met een leuke sfeer;
  • Een baan met veel afwisseling, geen dag is hetzelfde;
  • Een bruto uurloon van €12,08 vanaf 21 jaar en ouder.

Door korte lijnen met onze klanten, zijn wij persoonlijk betrokken bij het gehele sollicitatieproces. Verder kunnen wij je waar nodig, voorzien van tips en advies om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.


Details

Verkoopmedewerker tankstation barista

DORDRECHT / ZUID-HOLLAND
24 uur per week

€12.08 per uur
Loading ...
Loading ...

Deadline: 13-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...