Job type: Voltijds, Deeltijds

Salary: €4.109 per maand

Loading ...

Job content

Zijn veiligheid, hygiëne en verantwoorde kinderopvang jouw ding?

Voor het team Toezicht zijn wij per direct op zoek naar een ervaren

Verpleegkundige voor technische hygiënezorg en toezicht kinderopvang

voor 26-36 uur per week

Jouw baan

Technische hygiënezorg (THZ)
In deze afwisselende functie houd je je bezig met de vele verschillende aspecten van Technische Hygiënezorg (THZ). Je doet inspecties bij o.a. tatoeëer/piercingshops, studio’s voor permanente make-up, asielzoekerscentra en seksinrichtingen. Je verzamelt informatie uit document-onderzoek, observaties en interviews. Hierover stel je rapportages op en je draagt zorg voor dossiervorming. Ook houd je je bezig met vraagstukken die gaan over veiligheid en hygiëne op GGD locaties en je hebt een adviserende rol m.b.t. evenementen in de regio. Daarnaast behoort het geven van adviezen over preventieve maatregelen voor Covid-19 ook tot je pakket. De bevindingen weeg je af en op basis daarvan vorm je een professioneel oordeel over onder meer beleid en praktijk op het gebied van veiligheid en gezondheid.

Toezicht kinderopvang
In deze functie houd je toezicht op de kwaliteit van de kinderopvang in een aantal gemeenten in onze regio. Je bezoekt de verschillende locaties en toetst de geboden kwaliteit aan de hand van de Wet kinderopvang. Dit doe je door gesprekken met medewerkers op meerdere niveaus te voeren, observaties in de praktijk en documentenonderzoek. Je geeft op een open en constructieve wijze advies bij de vertaalslag van wettelijke eisen naar praktische oplossingen. Op basis van de verzamelde informatie vorm je een oordeel, dat je vervolgens beschrijft in een rapportage. Je werkt op basis van een jaarlijkse caseload, maar beheert je eigen agenda.

Jouw team

Binnen het team Toezicht werken 9 enthousiaste medewerkers met hart voor het vak aan de uitvoering van het toezicht op kindercentra, jeugdinternaten, seksinrichtingen, tattoo/piercing shops en studio’s voor permanente make-up. Zij doen dit voor 7 gemeenten in de regio Zaanstreek-Waterland. Ze bezoeken jaarlijks 380 locaties voor kinderopvang en gastouderopvang. Het team Toezicht is voortdurend in ontwikkeling door veranderingen binnen gemeenten en wijzigingen in wet- en regelgeving.

Wat breng je mee?

- Hbo werk- en denkniveau en ervaring met hygiëne en infectiepreventie;

- Pré: afgeronde hbo-opleiding verpleegkunde of pedagogiek;

- Affiniteit met het vertalen van wet- en regelgeving naar beleid en procedures die de uitvoering van toezicht ten goede komen;

- Je kunt nauwkeurig, feitelijk en handhaafbaar rapporteren n.a.v. inspecties en audits;

- Je kunt in korte tijd veel informatie verwerken en bent in staat een situatie objectief in te schatten;

- Je kunt vanuit een theoretisch kader praktische adviezen formuleren;

- Je schept op natuurlijke wijze een plezierig gespreksklimaat vanuit een klantvriendelijke en gastgerichte houding;

- Goede communicatieve vaardigheden – ook op tactisch en strategisch niveau – om met overtuiging te kunnen adviseren en communiceren;

- Je weet het overzicht te houden in het plannen van afspraken, opstellen van doelstellingen en organiseren van je werkzaamheden;

- Je werkt goed en graag, zowel in teamverband als zelfstandig, met een flinke dosis relativeringsvermogen en gevoel voor humor;

- Je hebt rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden wij?

Een verantwoordelijke functie met veel afwisseling in een informele sfeer. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring bieden wij, bij een fulltime dienstverband, een salaris van maximaal € 4.109,- bruto per maand in functieschaal 9 van de cao SGO.

Het dienstverband is eerst voor de duur van één jaar.

Voor alle functies bij GGD Zaanstreek-Waterland is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) wettelijk verplicht.

Ruim 550 GGD-medewerkers werken elke dag aan de bescherming, bewaking en bevordering van de gezondheid en de veiligheid van de ruim 325.000 inwoners van Zaanstreek-Waterland. De GGD werkt voor de gemeenten Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland, Zaanstad. Onze medewerkers voeren alle taken deskundig, proactief, samenwerkend en ondernemend uit. Dit zijn tevens de kernwaarden waar GGD Zaanstreek-Waterland voor staat.

GGD Zaanstreek-Waterland voert een actief gezondheidsbeleid. Kijk hier voor meer informatie.

Interesse?

Reageer dan vóór 28 februari 2022 op deze vacature. Neem voor informatie over deze vacature contact op met Jantje Kunze, Coördinator team Toezicht via telefoonnummer 06 – 83969400 (ma, di-ochtend, wo en do).

Deze vacature is tegelijk in- en extern uitgezet.

Wij nodigen mensen met een arbeidsbeperking nadrukkelijk uit om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Deadline sollicitaties: 27-2-2022

Soort dienstverband: Voltijds, Deeltijds

Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...