Verzorgende IG

Zorgpartners Midden-Holland

View: 114

Update day: 01-11-2023

Location: Gouda Zuid-Holland

Category: Civil / Construction

Industry: Gezondheidszorg

Job type: Parttime

Loading ...

Job content

Prinsenhof is een modern woon- en dienstencentrum in Gouda. Prinsenhof ontwikkelt zich tot een expertisecentrum voor mensen met dementie. De focus van Prinsenhof ligt op kleinschalig wonen. Naast een breed dienstenpakket voor haar bewoners, is Prinsenhof ook een bruisend middelpunt van de wijk Plaswijck.

Wij zijn voor Prinsenhof op zoek naar een

Verzorgende IG

Wil jij werken voor een organisatie die het belangrijk vindt om net zo goed voor jou te zorgen als jij graag doet voor jonge mensen met dementie? Dan maakt Prinsenhof in Gouda graag kennis met jou!

Zo ziet jouw baan eruit
Als verzorgende IG zit je in de huidige arbeidsmarkt niet verlegen om een baan. Je hebt het voor het uitkiezen! Des te lastiger het is om uit al dat aanbod de werkplek te vinden die écht bij jou past. Als verzorgende IG weet jij als geen ander wat de functie inhoudt, dus deze opsomming laten wij achterwege. Wat veel belangrijker is, is dat jij de organisatie weet te vinden die jou de vrijheid en het vertrouwen durft te geven om zorg te bieden, zoals jij vindt dat deze zou moeten zijn. Prinsenhof biedt jou dan ook volop de ruimte om ideeën aan te dragen om op deze wijze samen de beste zorg te kunnen blijven aanbieden. Jij ziet het geven van waardevolle zorg aan jonge mensen met dementie als jouw verantwoordelijkheid en vindt het belangrijk om een goede en hechte band met hen op te bouwen.

Wil jij ervaren hoe het is om te werken met jonge mensen met dementie bij Prinsenhof? Loop dan gerust een dag(deel) mee!

Het team waar je deel van uitmaakt
Je staat er gelukkig niet alleen voor! Als verzorgende IG kom je terecht in een gezellig team van collega’s, bestaande uit andere (coördinerend) verzorgenden IG, verpleegkundigen, helpenden, voedingsassistenten, medewerkers welzijn en behandelaren. Jullie gezamenlijke doel? Ervoor zorgen dat de bewoners van Prinsenhof op comfortabele wijze hun eigen leven kunnen leiden.

Herken jij jezelf hierin?
Maak jij graag het verschil voor jonge mensen met dementie? Prinsenhof is op zoek naar échte mensen-mensen, met een groot hart en een gezonde dosis empathie, om persoonlijke en goede zorg te kunnen bieden aan haar bewoners. Zorg is mensenwerk en daarom zijn wij alleen op zoek naar de allerbeste! Sta jij stevig in je schoenen en ga jij een uitdaging niet uit de weg dan is Prinsenhof de ideale werkgever voor jou!

Verder heb je:

  • Een verzorgende IG diploma;
  • Bij voorkeur ervaring of affiniteit met de doelgroep jonge mensen met dementie;
  • Een flexibele inzetbarheid en een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.

Dit bieden wij

  • Een salaris, pensioen en onregelmatigheidstoeslagen volgens de cao VVT, functiegroep 35 (tussen € 1.960,02 en € 2.845,21 op basis van 36 uur per week) plus 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Een vaste aanstelling voor 24 tot 32 uur per week in alle diensten. Je werkt dus graag volgens een wisselend rooster;
  • Toegang tot ons eigen opleidingscentrum en de online trainingen van GoodHabitz om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Toe aan een nieuwe uitdaging of een andere doelgroep? Binnen onze stichting vind je uiteenlopende doorgroei- en specialisatiemogelijkheden.


Goed om te weten

Als je bij ons start, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te leveren. Deze mag maximaal drie maanden oud zijn en wordt door ons vergoed.

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en een referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Je kunt solliciteren tot en met 12 augustus 2021.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS