Loading ...

Job content

Het Flexbureau is een dynamisch bedrijfsonderdeel van Zorgpartners Midden-Holland met zo’n 400 medewerkers. Door de keuze die je kunt maken in centra, doelgroepen en werkzaamheden kies je zelf wat het beste bij je past. Werken dicht bij je woonplaats en op passende tijden biedt een prima combinatie om balans te ervaren in je werk- en privésituatie.

Wij zijn voor ons Flexbureau op zoek naar een

Verzorgende IG Kies jij er voor als verzorgende IG flexibel ingezet te worden op de verschillende centra van Zorgpartners in Gouda en omstreken? Dan heeft het Flexbureau van Zorgpartners dé ideale baan voor jou!


Voordelen werken via het Flexbureau
Een baan via het Flexbureau biedt een afwisselende werkomgeving in de zorg waarbinnen jijzelf de regie voert. Keuzevrijheid voor onze medewerkers is het uitgangspunt. Of het nu gaat om de doelgroep waarmee jij graag werkt of de tijden en dagen die bij jouw privéleven passen. Jij geeft zelf invulling aan je werkpatroon.

Werken overdag, of juist in de avonden? Het is bij ons mogelijk! Het aanbod aan diensten is ruim van te voren bekend, waardoor je zelf een palet aan diensten kunt samenstellen tot het aantal uren dat bij je past.

Ben je geïnteresseerd in werken bij Zorgpartners en ben jij benieuwd naar wat het werk zo leuk maakt? Lees dan hier het verhaal van onze collega Imad Lahmidi, verzorgende IG via het Flexbureau

Altijd een passende cultuur
Binnen Zorgpartners vind je grote diversiteit in doelgroepen en eigenheid. Wij bieden flexibele diensten aan op 13 centra met zorg- en woonmogelijkheden in Gouda, Waddinxveen, Reeuwijk, Bodegraven, Boskoop en de Krimpenerwaard. Je kunt zo altijd binnen een korte afstand van je huis diensten vinden bij de afdelingen en op centra die voor jou aantrekkelijk zijn. Klik hier voor een digitaal inkijkje bij de verschillende centra.

Wat maakt jou een ZorgPartner?
Voor een ZorgPartner draait het om één ding: de beste zorg voor ouderen met dementie of lichamelijke beperkingen. Een ZorgPartner werkt graag in huizen van de toekomst, waar innovatie het welzijn van bewoners verbetert. Een ZorgPartner staat naast de cliënten en hun mantelzorgers, maar vormt net zo goed met collega’s een geolied team. Ben jij een verzorgende IG en schuilt er een echte ZorgPartner in jou? Dan verwelkomen we je graag in ons midden!

Werken bij het Flexbureau is weggelegd voor zorgtoppers die grote behoefte hebben aan afwisseling. Beschik jij over inlevingsvermogen, ben je flexibel en overzie je snel situaties? Dan kom je op de verschillende centra van Zorgpartners goed tot je recht. Afwisselender kan haast niet!

Verder heb je:

  • Een mbo niveau 3 Verzorgende IG diploma of vergelijkbaar;
  • Affiniteit met ouderen en ben je bevoegd en bekwaam.

Word ook ZorgPartner!
Dat werken in de ouderenzorg een roeping is, wil niet zeggen dat je er zelf niet op vooruit mag gaan. Sterker nog: bij Zorgpartners is dit een arbeidsvoorwaarde. We zijn een grote, vertrouwde organisatie die goed voor jou zorgt. Als grootste speler in de regio, kunnen we je de meeste kansen bieden. Bij Zorgpartners kun je het carrièrepad uitstippelen dat bij je past. Bij ons kun je je talent ontdekken en ontwikkelen. Op termijn doorgroeien naar een andere functie of gewoon nog beter worden binnen jouw vakgebied als verzorgende IG. Als ZorgPartner heb je toegang tot ons eigen opleidingscentrum en het platform GoodHabitz voor online trainingen. Wat niet alleen het werkplezier, maar ook de zorg ten goede komt. Kortom: we hebben oog voor jouw talent. Want goede mensen nog beter laten worden, dat is dan weer ónze roeping.

Daarnaast kan je als ZorgPartner naast een prettige werksfeer ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden verwachten. De arbeidsvoorwaarden voor jou als verzorgende IG zijn conform de cao VVT, functiegroep 35, plus 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Iets voor jou?
Word je als verzorgende IG graag een ZorgPartner of wil je meer weten over Zorgpartners? Laat dan je gegevens achter. Dan neemt één van onze intercedenten snel contact met je op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Liever direct contact bel het Flexbureau op 0182-562011 of Esma, recruiter op 06-10958397.

Goed om te weten
Als je bij ons start, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te leveren. Deze mag maximaal drie maanden oud zijn en wordt door ons vergoed.

Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Je kunt solliciteren tot en met 28 mei 2023.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 12-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...