Job type: Fulltime

Loading ...

Job content

Hallo zorgtopper! Welkom bij Savant!

Wil jij met plezier werken in een gezellig team als verzorgende IG waarin jouw contact met bewoners met dementie centraal staat? Lees dan snel verder!

Voor de verpleegafdeling De Oetert in Sonnehove (Someren) zijn wij op zoek naar:


Verzorgende IG (16u)

Als Verzorgende IG op een PG afdeling begeleid en verzorg je onze cliënten met de algemeen dagelijkse levensbehoeften (ADL) en verricht verpleegtechnische handelingen op basis van de afspraken in het ECD. Je stimuleert de zelfredzaamheid van cliënten, hebt oog en oor voor hun welzijn en handelt naar de behoefte van de individuele zorgvraag. Met je positieve houding lever je een enthousiaste, stimulerende en kritische bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling en weet je een sfeer te creëren waarin de cliënt zich gekend en thuis voelt.

Je zorgt ervoor dat mantelzorgers en vrijwilligers zich welkom voelen, maakt zaken bespreekbaar en betrekt hen bij de zorg.


Functie-eisen

Natuurlijk een positieve instelling! Je bent gediplomeerd Verzorgende IG (niveau 3) en je houdt van variatie in het werk en van aanpakken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt je goed inleven in onze cliënten en collega’s. Je bent bereid om alle diensten te werken.

Wij bieden

  • Jouw vitaliteit heeft onze aandacht! We hebben een vitaliteitscentrum met vele activiteiten (o.a. over voeding, werkdruk, leefstijl).
  • Je krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Zo kun je zowel online als klassikaal workshops en trainingen volgen en is er een eigen skills lab om de praktijk te oefenen.
  • Er is een teamcoach waar je altijd terecht kan.
  • Meteen een contract voor onbepaalde tijd.

. Salaris volgens CAO VVT 35, met aanvullend o.a. een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.


Je krijgt de kans om diverse aandachtvelden op te pakken; beter bekend als teamtaken. Naast de concrete zorg die je levert, zijn er ook allerlei extra taken binnen jouw zelfstandig team waar je mee aan de slag gaat. Dit, op basis van wat je leuk vindt en waar je goed in bent, of waar je je juist verder in wilt ontwikkelen. Je kan en mag leren. Veiligheid, warmte en vertrouwen staan hierbij centraal. Bij Savant helpen we elkaar en staan we voor elkaar klaar.


Interesse?

Solliciteer dan direct via onderstaande button!

Meer weten?

Inhoudelijke vragen kun je stellen aan Harriette Tinnemans - Jonkers: H.Tinnemans@savant-zorg.nl, zij kan al je vragen beantwoorden over de werkzaamheden, het werken in het team en de verschillende teamtaken. Ook is het mogelijk om een dagje mee te lopen.


Heb je (algemene) vragen over het werken als verzorgende IG bij Savant, deze vacature of wellicht over onze andere vacatures? Neem dan contact op met onze recruiter Monique via telefoon, mail of What’s app! Zij staat je graag te woord.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...