Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Sinds kort woont mevrouw Dijkstra op de kleinschalig wonen afdeling van een zorglocatie, zij behoeft veel hulp. Tijdens je bezoek vervang je haar stoma en kijkt na of haar verband verschoning nodig heeft. Daarna ga je naar de volgende cliënt die alleen ondersteuning bij de ADL nodig heeft. Als laatste ga je naar meneer de Graaf toe, hij heeft dementie. Hij heeft niet veel ondersteuning nodig maar wil graag dat je hem even naar de activiteitenruimte brengt. Je helpt hem eerst even naar het toilet en geeft hem zijn medicijnen. Samen lopen jullie naar beneden waar de activiteiten plaats vinden. Dan is het alweer tijd voor de overdracht en zit je ochtenddienst erop. Je volgende afspraak is een lunch met een vriendin, dat is het voordeel van werken in de zorg, je hebt ook tijd om leuke dingen te doen, midden op de dag!

Wat ga jij doen

Als verzorgende-ig voor deze organisatie kan je zowel intramuraal als extramuraal werken. Naast het ondersteunen bij de alledaagse handelingen krijg je te maken met diverse verpleegtechnische handelingen. Jij bent bevoegd en bekwaam om deze handelingen uit te voeren. Het signaleren van gezondheidsproblemen en het ondernemen van de juiste actie is een belangrijk onderdeel van je functie als verzorgende-ig. Je bent voor bewoners, klanten en familie de professional die de juiste deskundigheid, zorg en begeleiding biedt.

Wat neem jij mee
  • Afgerond diploma verzorgende-ig.
  • Verklaring Omtrent Gedrag (jonger dan 3 maanden, of wij mogen deze voor je aanvragen).
  • Hart voor de zorg.
  • Pro actieve houding.
Wat krijg jij ervoor terug
  • Werkervaring bij verschillende opdrachtgevers, zowel intramuraal als extramuraal.
  • Inschaling volgens cao VVT, FWG 35.
  • Een werkgever met oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en die hierin durft te investeren.
  • Flexibiliteit, jij bepaalt waar, wanneer en hoeveel jij wilt werken.
Informatie en Sollicitatie

Ben je enthousiast? Mail dan je cv naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Heb je eerst nog een vraag? Neem dan contact op met een van onze intercedenten op het volgende nummer; 038-4555270 of per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...