Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Verzorgende IG

Voor ons wijkteam in Roden zoeken wij een verzorgende ig die ons team komt versterken!

Wat bieden wij?

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Zeker wanneer iemand hulpbehoevend is kan het verlaten van je huis een ingrijpende gebeurtenis zijn. Daarom zoeken we bij Allerzorg de grenzen op van de zorg die we thuis kunnen verlenen. Hoe waardevol is het dat cliënten nu bijvoorbeeld voor sommige behandelingen niet langer in het ziekenhuis hoeven te liggen, maar gewoon thuis de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. Van jong tot oud, in elke levensfase en bij de meest uiteenlopende zorgvragen.

We zijn er van overtuigd dat de mooiste zorg geleverd wordt op de plek waar men zich veilig en vertrouwd voelt: thuis. Waar jij als (toekomstig) zorgverlener onderdeel uitmaakt van de omgeving van de cliënt, een vertrouwensband met ze opbouwt en weet wat er speelt in hun leven.

Bij Allerzorg kijken we naar de mens, niet het nummer. De zorg die je voor je naasten wenst verlenen wij aan onze cliënten. We nemen de tijd voor onze cliënten en passen onze zorg aan op hun behoeftes. Als je bij Allerzorg werkt bieden we ruimte voor leergierigheid, luisteren we naar je ideeën en geven we veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Verder Bieden We
 • Een salaris van max. €2845,21 (CAO VVT FWG 35) of bij een 36-urige werkweek, op basis van ervaring, opleiding en leeftijd;
 • Een contract van 28 uur per week, uren zijn bespreekbaar;
 • 8% vakantiegeld en jaarlijks minimaal 237,4 verlofuren (bij fulltime dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering van maximaal de hoogte van jouw bruto maandsalaris, afhankelijk van het aantal maanden dat je bij ons in dienst bent;
 • Gebruik van een werktelefoon;
 • Goede regelingen zoals een pensioen via pensioenfonds Zorg & Welzijn en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Gratis en onbeperkt toegang tot het online leerportaal GoodHabitz waarin oneindig veel trainingen staan om meer kennis op te doen in jouw vakgebied of persoonlijke interesses.
Thuis in het team

Als verzorgende ig kom je in een wijkteam te werken. Naast helpenden en (wijk)verpleegkundigen werken ook onze collega’s van wondzorg & dermatologie, palliatief terminale zorg en verpleegtechnische zorg in de wijk. Het kan voorkomen dat je nauw met hen samenwerkt, bij cliënten die ook deze zorg behoeven.

Binnen het team waarderen we elkaars kwaliteiten en proberen we deze altijd aan te vullen. Door elkaar aan te vullen ontstaat er een krachtig team dat samenwerking en waardering voor elkaar hoog in het vaandel heeft staan. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en binnen het team zal er dan ook veel persoonlijke aandacht voor jou zijn.

Wat neem je mee?

Daarnaast Vragen We Het Volgende Van Je

Zorgen voor anderen komt bij jou rechtstreeks uit je hart en spreekt voor jou voor zich. Jij staat achter onze visie en begrijpt het belang van individuele en persoonlijke aandacht voor onze cliënten.
 • Je hebt een MBO niveau 3 verzorgende ig diploma of volgt momenteel de opleiding;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je bent stressbestendig en geduldig;
 • Je bent beschikbaar van ma-zo tussen 7:00 en 22:30;
 • Je bent woonachtig in de regio Roden, Leek, Eelde;
 • Je bent proactief, signaleert de zorgvraag van de cliënt en weet hier op in te spelen.
Interesse?

Is je interesse gewekt? Solliciteer direct! Eerst nog wat vragen of sparren over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met recruiter Dion via 0638852698 of recruitment@allerzorg.nl.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS