Job type: Parttime

Loading ...

Job content

Perspectief maakt beter! We zijn een gecertificeerde arbodienst gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid: verzuimmanagement, veiligheid & gezondheid en arbeidsmobiliteit. We zijn een jonge en dynamische organisatie en met ruim 370 collega’s streven we ernaar de klant beter te maken.

Met de klantverwachtingen als uitgangspunt zijn we volop in beweging. Onze cultuur kenmerkt zich door daadkracht en transparantie. We zijn resultaatgericht, betrokken en we worden graag uitgedaagd.


Onze kernwaarden zijn leiderschap, inspiratie, vertrouwen en verbinding. We werken met bevlogen, zelfbewuste professionals.

Om onze ambitie verder vorm te geven, zoeken wij enthousiaste mensen om ons groeiende team te komen versterken. We zijn op korte termijn op zoek naar een collega voor de rol van verzuimconsultant in Amstelveen.

#

Functie


Je bent adviseuren geeft richtinggevend advies aan werkgevers en werknemers in het kader van verzuimmanagement met als doel het beoogde resultaat te bereiken. Je bent relatiebeheerderen bouwt goede en duurzame relaties op met werkgevers en werknemers en ontwikkelt en behoudt contact met betrokken partijen.


Je bent sparringpartner van de werkgever. Je denkt mee op dossier- en organisatieniveau en geeft inzicht in belangen, kansen, mogelijkheden en consequenties. Je helpt werkgevers om weloverwogen beslissingen te nemen en realiseert gedragsverandering.


Je bent regisseur in verzuimdossiers, bewaakt het tijdspad en informeert tijdig over (wettelijke en wenselijke) vervolgstappen. Je kijkt vooruit, werkt met het einddoel voor ogen en adviseert over interventies. Je bent deskundige in je vak en schakelt anderen in wanneer dit het resultaat ten goede komt. Binnen Perspectief werk je onder taakdelegatie van de (interne) bedrijfsartsen.


Ons hoofdkantoor bevindt zich in Harderwijk. Overleg en (een gedeelte van) het inwerktraject vindt daar plaats.


Persoon

  • Je functioneert op hbo niveau en ervaring binnen de zakelijke dienstverlening of het vakgebied van verzuimmanagement is een pre.
  • Je weet jezelf te manifesteren met lef, ook wanneer de kaders niet helemaal helder zijn. Je ziet kansen, bent doortastend en weet om te gaan met verschillende belangen. Je bent resultaatgericht en wordt graag uitgedaagd.
  • Je vindt het leuk om op pad te gaan naar en met klanten. Je geeft een hoge prioriteit aan hun tevredenheid en geeft op een stimulerende wijze richting en begeleiding aan werknemers en werkgevers. Je snapt organisaties, kunt met weinig informatie aan de slag en kijkt verder dan de klantvraag.
  • Je hebt zicht op je eigen verantwoordelijkheid, bent professioneel en roept vertrouwen op bij anderen. Je bent zelfsturend, leerbereid en weet om te gaan met een fluctuerende werkdruk.


Wij bieden


We bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving met veel kennis en ervaring. We investeren veel in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en er is vrijheid en ruimte voor ideeën en eigen inbreng. We bieden aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Informatie en sollicitatie

Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Naömi van der Maarl op het nummer 0341-438700. Voor meer informatie over onze organisatie, de visie en de missie kun je terecht op onze website.

Een persoonlijkheidsscan maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...