Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Het aanleggen van de allermooiste tuinen met duurzaamheid en milieu in het achterhoofd. Dat is wat dit bedrijf doet. Ze zoeken een voorman aanleg met een milieubewuste mindset. Het bedrijf heeft een team van tussen de 5 en 10 man. In de regio Zuid-Holland legt deze klant duurzame particuliere tuinen aan. Heb jij kennis van het vak en kun jij iemand aansturen? Solliciteer dan op deze vacature voorman aanleg!

Als voorman aanleg duurzame tuinen in Waddinxveen ga jij samen met een collega op pad om duurzame tuinen aan te leggen bij klanten. Wat maakt een tuin duurzaam? De producten die jij en je collega gebruiken zijn zo min mogelijk schadelijk voor het milieu en oude materialen worden hergebruikt. Zo werk je in de beplanting met inheemse planten, waardplanten en kleurrijke vaste planten. Bij het straten leg je waterpasserende bestrating. Ook denk je na over het (her)gebruiken van regenwater en het opslaan daarvan. In de aanleg van tuinen zal je ook veel met hout werken voor het maken van tuinhuisjes, vlonders, pergola’s enzovoort. Voor deze constructies zal je gebruik maken van eikenhout, Robinia of Douglas/Lariks hout. Een uitdagende functie waarbij je naast het aanleggen van tuinen ook moet nadenken over zaken zoals biodiversiteit en duurzaamheid.

Zoals hierboven vermeld werk jij samen met een collega. Jij zal hierin de leidinggevende rol hebben. Het is dus belangrijk dat je dit kan en dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Daarnaast is het van belang om de klant te woord te staan en eventueel te adviseren over de aan te leggen tuin.

Als voorman aanleg duurzame tuinen beschik je over het volgende:
  • Een afgronde hoveniersopleiding of ervaring in het vak
  • Bij voorkeur in bezit van rijbewijs BE en een eigen auto
  • Kennis van duurzaam hovenierswerk of de wil om die op te doen
  • Woonachtig in Zuid-Holland
  • In staat om collega’s aan te sturen
Sta jij voor duurzaamheid en wil je dat tot uiting brengen in jouw werk als voorman aanleg?

Stap 1: Solliciteer via de sollicitatie button of bel, sms, whatsapp Gerben ( 06-28 36 52 78) van Baneninhetgroen vestiging Reeuwijk

Stap 2: Een kort telefonisch gesprek

Stap 3: Kom langs voor een kennismakingsgesprek

Stap 4: Wij regelen snel een afspraak bij onze opdrachtgever

Stap 5: Tekenen van je contract

Spreekt deze vacature jou net niet aan maar zoek je wel een nieuwe uitdaging als hovenier aanleg en/of onderhoud? Neem dan vooral ook contact met mij op!

Baneninhetgroen heeft groot netwerk en ik ga graag de uitdaging aan om voor jou het beste hoveniersbedrijf te vinden!

Gerben Drenth

Baneninhetgroen

06-28 36 52 78

gerben@baneninhetgroen.nl

Salarisomschrijving

€ 2400 - € 3000 bruto per maand
Loading ...
Loading ...

Deadline: 01-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...