Position: Entry level

Job type: Full-time

Salary: €1,994/mo - €1,994/mo

Loading ...

Job content

Bedrijfsomschrijving

Lekkerland biedt innovatieve retailoplossingen, logistieke diensten op maat en een relevant, breed assortiment in vijf Europese landen. In Nederland doen ze dit vanuit de distributiecentra in Meppel, Waddinxveen en Son.

Zij doen er alles aan om hun klanten succesvoller te laten zijn.

Vanuit Meppel worden de klanten in de noordelijke helft van het land bediend. Dit doen ze met een mooi en enthousiast team van chauffeurs, waarbij de lijnen met de planning kort zijn en waar een informele werksfeer heerst.

Werk creëert waarde voor iedereen! Met behulp van deze visie wil Start People Transport iedereen een gelijke kans geven op de arbeidsmarkt. Wij willen een optimale samenwerking creëren tussen flexkracht, opdrachtgever en onszelf!

Functieomschrijving

Op zoek naar een (andere) baan als vrachtwagenchauffeur? Ben jij in het bezit van een C-rijbewijs of CE-rijbewijs met Code 95? Hou je van afwisseling en veel klantcontact tijdens jouw werkdag? Solliciteer dan snel!

Voor het distributiecentrum van Lekkerland in Meppel (gelegen tussen Hoogeveen en Zwolle) zijn wij op zoek naar extra vrachtwagenchauffeurs. Het gaat in principe om een fulltime functie (4 dagen per week), maar mocht je graag parttime (2-3 dagen per week) willen werken dan is dat zeker bespreekbaar.

Als je in het bezit bent van een C-rijbewijs, word je ingezet op een bakwagen. Ben je in het bezit van een CE-rijbewijs, dan word je ingezet op een trekker-oplegger.

Heb je wel een C-rijbewijs, nog geen CE-rijbewijs, maar zou je dat wel graag willen halen? Dat komt dan ook mooi uit. Via Start People Transport is het ook mogelijk om dit extra rijbewijs erbij te gaan halen.

Als chauffeur bij Lekkerland ben jij verantwoordelijk voor het bevoorraden van pompstations, diverse winkelketens, kiosken op NS-stations en ook distributiecentra van supermarktketens.

Gemiddeld heb je 8-12 adressen bij je in 3 temperatuurgroepen (diepvries, gekoeld en ongekoeld). De goederen staan op rolcontainers.

Jij bent het visitekaartje voor Lekkerland en het 1e aanspreekpunt voor de klanten op jouw route. Klanten waar jij vaker vracht zult gaan afleveren, waardoor je een band gaat opbouwen met de klant. Wij zijn dan ook op zoek naar chauffeurs die zeer klantvriendelijk en sociaal ingesteld zijn.

Jij zorgt ervoor dat de producten op de juiste plek bij de klant worden afgeleverd, en je neemt de eventuele emballage weer mee.

De werkdagen zijn gemiddeld 10 uur per dag. Jouw werkdag begint in de ochtend tussen 04:30 uur en 06:30 uur. In de loop van de middag zit jouw werkdag er weer op en ben je lekker op tijd thuis.

Uiteraard wordt je uitgebreid ingewerkt. Meestal is dit zo’n 4 dagen, die je grotendeels uitbetaald krijgt.

Je ontvangt eerst een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met een gegarandeerd inkomen per periode. Het aantal uren wordt in overleg met jou bepaald.

Het salaris is conform schaal 4 van de GIL-CAO. Naast het basis uurloon zijn er veel toeslagen die je er bij krijgt, en eventueel ook nog een reiskostenvergoeding.

Functie-eisen
 • Jij bent in het bezit van Rijbewijs C of CE met Code 95 en een digitale tachograafpas;
 • Jij hebt bij voorkeur al ervaring als distributiechauffeur;
 • Jij bent ook minimaal 1x per 2-3 weken ook op zaterdag beschikbaar (doordeweeks ben je dan een extra dag vrij);
 • Jij bent fysiek in goede conditie (laden en lossen van rolcontainers doe je namelijk zelf);
 • Je kunt overweg met digitale systemen (boordcomputer, handscanner);
 • Je ziet er representatief uit en bent zeer klantvriendelijk ingesteld;
 • Jij bent woonachtig in een straal van max. 40 km rondom Meppel.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een fulltime of parttime baan bij een mooi bedrijf met fijne collega’s en een prettige werksfeer;
 • Een baan met veel afwisseling en klantcontact;
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met een gegarandeerd inkomen;
 • Salaris conform GIL-CAO; Bruto uurloon ligt tussen € 12,78 en € 14,50 bruto per uur (inschaling afhankelijk van ervaring);
 • Een extra loontoeslag als je een CE-rijbewijs hebt en met de oplegger op pad gaat;
 • Een uitgebreid toeslagensysteem, met daarbij ook nog een reiskostenvergoeding;
 • 8,33% vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioen;
 • Goede begeleiding en een uitgebreid inwerktraject;
 • Doorgroeimogelijkheden (bijvoorbeeld het behalen van Rijbewijs E achter C);
 • Mogelijkheden voor bijscholing voor Code 95.
Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.

Na een positief telefoongesprek word je uitgenodigd voor een gesprek op een vestiging van Start People Transport.

Vervolgens word er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland, of dat je direct aan de slag kunt.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...