Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Hoef je niet (meer) te werken, maar kan je (nog) niet stil zitten, of ben je erg flexibel en heb je bv. extra tijd over naast je studie?

Hitachi Vantara in Zaltbommel is op zoek naar flexibele medewerkers die tijdens de drukke kwartaaleindes in maart, juni, september en december enkele weken volledig beschikbaar zijn om de hoge werkdruk op te vangen. Tijdens de drukke kwartaaleindes dien je ons magazijn en/of assemblage afdeling te ondersteunen bij diverse werkzaamheden, zoals het verzamelen, assembleren of verzendklaar maken van orders.

Hitachi Vantara is een dochteronderneming van Hitachi Ltd. en verkoopt data oplossingen aan klanten in meer dan 170 landen. In het Distributie Centrum in Zaltbommel worden de klantenorders verwerkt voor de EMEA markt (Europa, Midden Oosten en Africa). Elke order is klant specifiek en deze hoogwaardige systemen worden volledig geassembleerd en geconfigureerd in het distributie centrum voordat ze worden uitgeleverd aan onze klanten. Kwaliteit en klantgerichtheid zijn belangrijke kenmerken binnen onze organisatie.

Belangrijke cultuurwaardes binnen onze organisatie zijn respect, integriteit, vertrouwen, ontwikkeling, samenwerking en verantwoordelijkheid geven en nemen. Daarnaast bieden wij een prettige werkomgeving in een mooi distributie centrum, een prettige arbeidscultuur, een goede sfeer, een marktconform salaris, een bonusregeling en aantrekkelijke toeslagen. In ons distributiecentrum is een bedrijfsrestaurant en zijn er sportfaciliteiten.

Wij zoeken medewerkers zich herkennen in onze cultuurwaardes, de Engelse taal beheersen en goed overweg kunnen met een computer. Voor het verrichten van assemblage werkzaamheden is een technische achtergrond vereist.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...