Werkstudent HR

AT Osborne

View: 112

Update day: 01-11-2023

Location: Baarn Utrecht

Category: Human Resources

Industry:

Job type: Parttime

Loading ...

Job content

Wil jij je studie combineren met je eerste HR-werkervaring? Bij AT Osborne werk je in een professionele werkomgeving. Wij zijn een consultancybureau dat een bijdrage levert aan projecten met impact op de directe leefomgeving en de maatschappij. Projecten waar we trots op zijn! Als werkstudent HR krijg je de unieke mogelijkheid om in je eigen (toekomstige) vakgebied via learning-on-the-job nuttige werkervaring op te doen!

Als werkstudent HR kom je terecht in een enthousiast en resultaatgericht team waarin je nauw samenwerkt met de HR Officer, maar ook met diverse collega’s uit het hele bedrijf (consultants, stafmedewerkers). Je krijgt de kans om je interessante eerste werkervaring op te doen in de breedte van het HR-vakgebied en een kijkje te nemen achter de schermen. De focus van jouw werk ligt bij de (campus) recruitment van young professionals en bij de planning en organisatie van opleidingen en trainingen. Je hebt in deze spilfunctie dan ook een afwisselend takenpakket waarin je echt meewerkt aan het bouwen van HR.

Je helpt ons bij de volgende taken:

Opleiding en training

  • Je ondersteunt de HR Officer in de planning van opleidingen en trainingen. Je ondersteunt zowel in de organisatie van onze 11 interne Academies als bij onze externe trainingen en opleidingen.
  • Je onderhoudt contact met trainers en deelnemers om iedereens ontwikkeling zo soepel mogelijk te laten verlopen
  • Je ondersteunt waar nodig bij de HR-administratie en faciliteert de ‘onboarding’ van nieuwe medewerkers.

(Campus) recruitment

  • Je helpt met het organiseren van verschillende recruitment events bij (studie) verenigingen. Daarnaast draag je zorg voor het uitzetten van promotie en van actuele vacatures bij deze verenigingen.
  • Je helpt bij de werving en selectie van nieuwe collega’s door afspraken te plannen en afwijzingen te sturen waar nodig. Daarnaast draag je zorg voor de reacties naar geïnteresseerden op een platform voor de werving van nieuw talent.
  • Je faciliteert bij de organisatie van (online) Inhousemiddagen en andere events.

Wie zoeken wij?

Je bent een HBO of WO-student HRM of volgt een aanverwante (bedrijfskundige) studie. Je zoekt een fijne (misschien wel eerste) werkplek waar je de kans krijgt om bij een professioneel bedrijf praktische werkervaring op te doen. Je werkt hard, bent proactief, stressbestendig en betrouwbaar. Daarnaast heb je oog voor detail. Je kunt je goed zelfstandig redden, maar vraagt om hulp wanneer je dat nodig hebt. Je stapt gemakkelijk op mensen af en kan makkelijk schakelen tussen taken. Je hebt een talent voor organiseren en houdt ervan om met meerdere dingen tegelijk bezig te zijn. Tevens denk je graag na over hoe dingen (nog) beter kunnen.

Je bent bij voorkeur vanaf 1 januari 2022 flexibel inzetbaar voor gemiddeld 16 per week of meer (max 24 uur). Je zoekt een bijbaan voor een langere periode.

You Matter

Wat ons bijzonder maakt, is de vrijheid die je hebt om je werk zelf in te richten en datgene te doen waar jij energie uit haalt. Natuurlijk krijg je een mooi salaris en een reiskostenvergoeding. Naast hard werken zijn wij een hecht team en vinden we plezier maken net zo belangrijk! We organiseren geregeld teamuitjes, borrels, lezingen en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen. Wij bieden je een mooie plek om jezelf binnen het HR- vakgebied te ontwikkelen en een kijkje in de keuken te nemen. Daarnaast snappen wij ook dat je studie belangrijk is en kan je je uren flexibel inrichten. Daarnaast is het ook mogelijk om vanuit huis te werken.

Parttime uren: 16-24 per week

Verwachte startdatum: 1-1-2022

Soort dienstverband: Parttime

Werkschema:

  • ma-vr

Opleiding:

  • HBO (Gewenst)
Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS