Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Ben jij als werkvoorbereider E/I op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie binnen een vaste Technische dienst? Onze opdrachtgever is een landelijke organisatie die optreedt als technische dienstverlener voor allerhande industriële opdrachtgevers. Hoewel de organisatie binnen en buiten Nederland actief is, kenmerken de korte lijnen en platte structuur het bedrijf. In Noord-Nederland zijn ze in iedere provincie vertegenwoordigd en werken voor opdrachtgevers in de procesindustrie, apparaten- en machinebouw, gebouwde omgeving en voor overheidsinstanties. De rol van werkvoorbereider E/I zal je invullen binnen de Technische dienst van één opdrachtgevers namens onze klant. Met jouw kennis en ervaring ga je het bedrijf ondersteunen bij het voorbereider en begeleiden van ombouw- en verbouwprojecten alsmede onderhoudsklussen binnen een procesbedrijf.

elektromonteur op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie in de industrie? Dan kom ik graag met je in contact! Onze opdrachtgever in Groningen heeft momenteel zo veel opdrachten dat ze ter uitbreiding op zoek zijn naar extra E/I monteurs. Als elektromonteur werk je in deze functie voor verschillende opdrachtgevers in de industrie. De opdrachtgevers zijn voornamelijk actief in de chemie, karton en papier en voedingsmiddelenindustrie, maar je zou ook in de grof mechanische industrie terecht kunnen komen. Je komt te werken in dagdienst. De functie is na een jaar detachering gericht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever!

Functieomschrijving

Jij bent als werkvoorbereider E/I verantwoordelijk voor het voorbereiden en tot een goed einde brengen van projecten op het gebied van de elektrotechniek en instrumentatie. Je moet hierbij denken aan stops, ombouw- en verbouwprojecten en onderhoud wat voorkomt uit storingen. In hoofdlijnen ben je verantwoordelijk voor de planning, het maken van werkpakketten, het aanpassen van tekeningen, het selecteren en bestellen van materialen en de administratieve vastlegging. Je fungeert als betrokkenen tussen de opdrachtgever, gebruiker, onderaannemers en andere partijen.

Aanbod

Het aanbod voor de rol van werkvoorbereider E/I is als volgt:
  • Je ontvangt een marktconform salaris tot maximaal € 3.500 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek;
  • Je hebt wanneer je fulltime werkt recht op 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
  • 8,33 procent vakantiegeld;
  • 100 procent doorbetaling bij ziekte, waarbij je geen wachtdagen hebt;
  • een pensioenopbouw vanaf de eerste dag, welke Multiselect Techniek voor jou betaald;
  • persoonlijke begeleiding tijdens de detacheringsperiode;
  • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband bij onze opdrachtgever;
  • Je hebt volop mogelijkheden om extra cursussen en opleidingen te volgen.

Voorwaarden

Om voor de rol van werkvoorbereider E/I in aanraking te komen, voldoe je in ieder geval over de volgende functie-eisen:
  • Minimaal een afgeronde MBO niveau vier opleiding in de richting van de elektrotechniek;
  • Aantoonbare ervaring op het gebied van instrumentatie en het werken met SAP.

Verder beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en schakel je gemakkelijk tussen verschillende disciplines en stakeholders.

Solliciteren bij

Ben jij een enthousiaste en gedreven kandidaat en ben je geïnteresseerd geraakt in de functie van werkvoorbereider E/I? Dan kom ik graag met jou in contact om deze functie samen door te spreken. Je kunt mij bellen of appen 06-25141523 of je stuurt je cv naar f.gelmers@multiselect.nl.

Voldoe je niet helemaal aan het profiel of kom je beter tot je recht in een andere positie dan die van werkvoorbereider E/I? Ik ga graag samen met je het gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 18-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS