Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Heb je interesse in een zorg carrière zonder diploma? Bij WIJ.ZORGEN zoeken we medewerkers om zorg te bieden aan mensen met een fysieke beperking. Je werkt in wisselende diensten zoals ochtenden vanaf 07:00 uur of avonden tot 23:00 uur, inclusief weekenden. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer hieronder.

Hoe maak jij het verschil?

Bij deze doelgroep richten we ons op mensen met fysieke beperkingen. Hoewel ze mentaal gezond zijn en graag een praatje maken hebben ze hulp nodig voor dagelijkse taken zoals douchen, aankleden en naar het toilet gaan. Sommigen bewoners zitten in een rolstoel dus je leert werken met tilliften. We bieden cursus en/of trainingen om je deze vaardigheden eigen te maken, inclusief eenvoudige verpleegkundige taken zoals het legen van een katheterzak.

Wij zoeken medewerkers die goed naar de bewoners luisteren, hun eigen regie te respecteren en hen aanmoedigen om zelfstandig te zijn waar mogelijk. Zorgzaamheid en sociale vaardigheden zijn essentieel evenals het vermogen om jezelf respectvol te laten gelden en stevig in je schoenen te staan. Als dit bij jou past, dan willen we jou graag verwelkomen!

Functie-eisen

Heb jij altijd al in de zorg willen werken, maar geen opleiding of diploma? Dan is dit je kans! We zoeken voor deze vacature goede luisteraars en ijverige doeners. Mensen die voor langere tijd in de zorg willen werken en zich dus ook verder willen ontwikkelen. Hier bieden we dan ook veel mogelijkheden voor.

Functie-voorstel

  • Bieden een contract aan tussen 8-24 uur per week.
  • Wij bieden een salaris passend bij jouw kennis, ervaring en opleiding.
  • ORT, reiskosten, vakantiegeld en eindjaaruitkering is van toepassing
  • Wij bieden volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen doormiddel van trainingen, cursussen en opleidingen.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Deadline: 18-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...