Loading ...

Job content

Op zoek naar een bijbaan voor in de avonduren en / of op de zaterdag? Ben jij een echte aanpakker, zie jij werk liggen en draai jij je hand niet er niet voor om, om even lekker door te werken? Dan zoek ik jou!

Functieomschrijving
In deze functie ga je allerlei hand- en spandiensten verrichten voor een bedrijf in Genemuiden. Je ruimt de werkplek op, maakt deze schoon en ruimt de binnen gekomen goederen in. De werkzaamheden kunnen in de avonduren gedaan worden en op zaterdag. Dus zoek jij naast je studie nog een leuke baan bij een fantastisch bedrijf in Genemuiden? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt, maar ben jij wel op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging? Graag komen wij met je in contact om te bespreken welke mogelijkheden wij voor je hebben.

Wat bieden wij
- Baan naast je opleiding in de avond- en zaterdaguren;
  • Leuke werkgever;
  • Eventuele doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.
Wie ben jij
  • Je bent een echte aanpakker;
  • Je bent beschikbaar in de avond en / of op zaterdag;
  • Je bent enthousiast, gemotiveerd en minimaal 15 jaar oud.

Wie is Arbeidsmakelaar
Arbeidsmakelaar Plender brengt jou en je toekomstig werkgever bij elkaar. We kijken niet alleen naar jouw cv maar juist ook naar je kwaliteiten. De volgende stap zet je niet alleen, wij helpen je zoveel als mogelijk is. Onder andere door te kijken waar jouw interesses liggen en wat je minder aanspreekt. Daar gaan wij mee aan de slag en zoeken de leukste baan voor jou!

Sollicitatieprocedure
Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan nu! Wij nemen binnen 24 uur na je sollicitatie contact met je op. Er volgt dan na een eerste kennismaking bij ons een gesprek met onze opdrachtgever. Vaak kan je dan al op korte termijn starten met je nieuwe baan!

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Bel of app naar: 06-46371898. Of stuur een mailtje naar remco@arbeidsmakelaar.nl.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...